Vikend je onaj deo nedelje kada se napokon možeš posvetiti sebi i onome što te ispunjava ili za šta do sada nisi imala vremena dok si tokom radnih dana jurila na sve strane. Dakle, ako je to spa dan – samo napred! Ako je to odmaranje i lenčarenje oba dana – takođe! Mi nekako volimo da subotu i nedelju iskoristimo za provod, druženje i isprobavanje nečeg novog, pa otuda i ova lista Instagram-Worthy frizura koje su brze, lagane i stylish, savršene za sve naše vikend planove! Naravno, ona koja nam se najviše dopadne imaće i tu čast da nas prati u svim našim pohodima u novoj radnoj nedelji. No, do tada, treba odabrati favorita. Koja frizura se tebi najviše dopada?

Najlakše i najmanje što možeš da uradiš sa svojom kosom jeste da je stilizuješ tako da izgleda “messy”, a zatim je “začiniš” tananim pletenicama. Boho, a seksi!

Ova frizura je već neko vreme unazad jako popularna, a tako ju je lako napraviti – samo gornji deo kose veži u punđicu, a ostatak kose ostavi da slobodno pada. Savet plus – napravi i blage talase!

Kada bi da se igraš sa kosom, a imaš i gomilu ukosnica sa kojima ne znaš šta ćeš – evo ideje za kul frizuru!

Ko kaže da je rep tako dosadna frizura? Ne kada ga oplemeniš upadljivim, stylish detaljima koji kradu svu pažnju!

Comments