Jedina stvar koja je gora od umora je da izgledate umorno – a odmah nakon toga da vam kažu da izgledate umorno. Takav izgled ujutru nije idealan, ali se obično okrećemo jednom makeup proizvodu za rešenje – korektoru. Nažalost, pronalaženje idealnog korektora koji nije previše transparentan, cakey ili skup može biti veoma težak zadatak. Zbog toga smo odlučili da istražimo sve o novom Maybelline New York Instant Age
Rewind Eraser korektoru
, koji je na internetu izazvao buru pozitivnih reakcija i, iskreno, iznenađeni smo rezultatima!

Svi znamo koliko je teško ispratiti konzistentnu rutinu spavanja, ali čak i danima kada se probudimo naspavani, podočnjaci govore nešto drugačije. Adekvatan korektor će osigurati da se to više nikada ne desi, zbog čega je Instant Age Rewind Eraser postao glavna tema razgovora u makeup zajednici na društvenim mrežama.

MNY IAR 1x1 Apr2023 SRB Instant Eraser je #1 korektor u Evropi*, a mi vam otkrivamo zašto!

Ovaj kultni favorit je postao popularan pre svega zbog svoje pristupačnosti, a onda i zbog višestruke, lake upotrebe, kao i formule koja se može postepeno nanositi u više slojeva, bez efekta pojavljivanja linija u vidu pukotina na licu. Idealan je za “brisanje” tamnih podočnjaka, kamuflira nesavršenosti i crvenilo, a može se koristiti i za konturisanje i oblikovanje lica. Mnogi su ga izdvojili kao korektor koji može sve, zahvaljujući njegovoj multifunkcionalnosti i jedinstvenom dizajnu. Najbolja stvar je što
sada dolazi u osveženom pakovanju.

Šta je tajna korektora koji može sve?​

Instant Eraser nije samo običan korektor. Pored toga što je njegova osnovna funkcija da istovremeno prikriva tamne predele ispod očiju i druge nesavršenosti na koži, pogađa svaku tačku koju profesionalni šminkeri traže u korektorima. Nudi 12 sati hidratacije**, obećava izgled koji nije cakey i neće stvoriti ljuspice nakon što se osuši. Maybelline Instant Eraser takođe nudi blago topao podton koji balansira plave i zelene nijanse ispod očiju.

**Instrumental test

1 1 Instant Eraser je #1 korektor u Evropi*, a mi vam otkrivamo zašto!
Screenshot 1 Instant Eraser je #1 korektor u Evropi*, a mi vam otkrivamo zašto!

Pokrivenost bez osećaja težine - još lakša pomoću sunđera

Kada je u pitanju nanošenje šminke, korektor je neophodan. Nakon pudera i pre setovanja, njegov zadatak broj jedan je da pokrije podočnjake, nesavršenosti, tamne fleke.

Ali maskiranje neželjenih mrlja na licu nije jedino što korektor radi. Izdvajamo jedan
WANNABE beauty tip za koji smo sigurni da će vam se svideti! Korektor može da se
koristi i kao kremasti proizvod za konturisanje, bilo da je u pitanju nos, brada ili čelo.

Umesto da koristite četkicu ili beauty blender za nanošenje, Instant Age Rewind
korektor ima ugrađen sunđer koji će olakšati čitav proces šminkanja. Sa nekoliko obrta, formula korektora se podiže do vrha aplikatora, omogućavajući glatku i ravnomernu distribuciju na licu.

U našem istraživanju kod beauty influensera smo primetili da je većina njih na prvu ruku bila veoma zadovoljna formulom koja se veoma lako blenduje. Ima gustinu, ali istovremeno deluje veoma lagano, što se inače ceni kada se traži što prirodniji izgled. Takođe, vrh Maybelline korektora je znatno olakšao nanošenje proizvoda prilikom tehnike iscrtavanja naopakog trougla ispod očiju, za pokrivanje što veće površine.

Play Video

Osam nijansi na raspolaganju i veganska formula***

Ukoliko vam je bio potreban još koji dodatan razlog zbog čega je ovaj korektor najprodavaniji u Evropi*, odgovor je zbog širokog spektruma od 8 nijansi. Besprekorno se stapa sa kožom, bilo da imate suvu, kombinovanu ili masnu. Takođe, veoma se lako nanosi i koži će pružiti blistav i prirodan završni efekat. Zajedno s tim, ne možemo zaboraviti ni vegansku formulu, koja u sebi ne sadrži sastojke životinjskog porekla!

***Veganska formula: bez sastojaka životinjskog porekla

Sa toliko mnogo opcija na tržištu – različitim formulama, teksturama, nivoima pokrivenosti i završnim obradama – može biti teško pronaći pravi proizvod za vaše potrebe i budžet. Dobre vesti? Tu smo da uvek pomognemo. Zato verujemo brendu kao što je Maybelline New York koji iz godine u godinu nastavlja da nas iznenađuje svojim kultnim proizvodima koji svi toliko vole.

666 Instant Eraser je #1 korektor u Evropi*, a mi vam otkrivamo zašto!
777 Instant Eraser je #1 korektor u Evropi*, a mi vam otkrivamo zašto!
7 Instant Eraser je #1 korektor u Evropi*, a mi vam otkrivamo zašto!

Ako si spremna da koriguješ nepravilnosti na svom licu, sve što treba da uradiš je da klikneš! Maybelline ti sada nudi osveženu verziju korektora koji može sve – prekriva, konturiše i koriguje sve ono što ti zasmeta!

Za više informacija o proizvodu poseti zvanični veb-sajt, kao i IG i FB stranice brenda.

*Bazirano na NielsenIQ RMS podacima za kategoriju korektora, za period od 12 meseci zaključno sa aprilom 2022. godine, za ukupno 15 zemalja, koje predstavljaju 81,5% evropskog BND-a, celo maloprodajno tržište, prema vrednosnoj i količinskoj prodaji

Comments