Plavokose žene vas nikada neće ostaviti ravnodušnim, o njima se uvek priča, a njihova neobična privlačnost je nadaleko poznata. Zajedničko za sve nijanse plave kose, bez obzira da li su farbane ili prirodne, jeste da plavokose dame mame uzdahe gde god da se pojave. Ali nije jednostavno uvek imati tako blistavu, sjajnu plavu boju. U odnosu na brinete, ženama sa svetlom bojom kose potrebna je izuzetno blaga nega. To je pre svega zato što je dlaka prirodno plave kose najčešće tanje strukture. Sličan problem se javlja i kada je u pitanju farbana kosa. Ona takođe može postati osetljiva usled korišćenja jakih hemikalija koje je oštećuju prilikom tretmana. Da bi se izborili sa ovim problemima i da bi vaša kosa blistala kao da ste upravo izašli iz salona, potrebna joj je intenzivna hidratacija.

NIVEA BRILLIANT BLONDE linija proizvoda sa kamilicom i prirodnim tečnim keratinom pruža zdrav izgled kose, čineći je dugotrajno sjajnom i blistavo plavom. Kamilica pruža intenzivnu hidrataciju i blagu negu, a tečni keratin će učiniti kosu zdravom, mekanom i glatkom na dodir.

NIVEA Brilliant Blonde šampon za plavu kosu

Zaboravite na pepeljasto plavu kosu koja je izgubila sjaj i deluje suvo!

NIVEA Brilliant Blonde šampon pruža blago čišćenje i intenzivnu hidrataciju za prirodno plavu ili posvetljenu kosu. Formulacija sa kamilicom dubinski hidrira plavu kosu pružajući joj svetlucavi sjaj dok tečni keratin daje plavoj kosi zdrav izgled i čini je mekom na dodir.

NIVEA Brilliant Blonde Shampoo Intenzivna nega: Sjajna boja i meka kosa

NIVEA Brilliant Blonde balsam za plavu kosu

Za dodatnu negu nakon pranja ispobajte NIVEA Brilliant Blonde balsam za kosu, koji intenzivno obnavlja oštećenja plave kose i čini da kosa izgleda zdravije sa svakim pranjem. Balsam daje kosi raskošan svetlucavi sjaj, a zahvaljujući tečnom keratinu kosa je glatka i lako se češlja.

NIVEA Brilliant Blonde Conditioner Intenzivna nega: Sjajna boja i meka kosa

 

Comments