Viktorija Bekam ne odustaje od zamisli da konstantno bude u centru pažnje i to zahvaljujući isključivo svojim kombinacijama i modnim izborima.

To joj i te kako ide od ruke, a njeno prisustvo u modnom svetu postalo je obavezno.

Ovo verovatno ljuti one koje Viki nervira, ali je srećom više onih koji je obožavaju i veličaju njen stil masom hvalospeva.

Ko je mogao da predvidi da će se ova mlada nada muzičke scene pretvoriti u modnog dizajnera i hodajući fenomen čije se kombinacije komentarišu, čak više od njene skamenje face olovne žene.

Ako se vratimo u prošlost videćete da se njena blistava muzička karijera nije u potpunosti podudarala sa modnom… osim ako mislite da su kožni i metalik kombinezoni in ili ultra kratki minići koji malo toga pokrivaju.

Inače, V.B. je oduvek bila zgodna što donekle vadi stvar, ali upoređivati nju pre i danas jeste poput mešanja baba i žaba.

Ipak, revolucionarne promene krenule su onda kada su njene suknje postajale duže, a posete muzičkih bina sve kraće i kraće… sve dok se u potpunosti nije preselila na revije.

Neki smatraju da je Viktorija Bekam oličenje savršenstva. Mi ne bismo išli toliko daleko, ali bismo napomenuli da je njen rad svakako vredan divljenja.

Znajući da je paparaci prate u stopu, nije nimalo lako uvek izgledati sređeno i elegantno, a ona to uspeva. Ne pitajte nas kako, jer ni sami ne znamo.

Drugo ime za sofisticiran i klasičan stil je Bekamova, a iskrena posvećenost radu je ono što joj je pomoglo da izgradi veliko ime.

Ona je u stanju da ponese široke pantalone baš u onom momentu kada svi furaju skinny pantalone. I to je velika hrabrost, dokaz da zna znanje.

Pošto smo utvrdili ko je i šta je, vreme je da vam pokažemo najlakši način da se obučete kao ona.

Naime, visoke štikle su must have, kao i klasična klač tašna. Uz svaku kombinaciju možete složiti sako, tako da brže-bolje treba nabaviti jedan u beloj boji.

Košulja ili majica, nevažno je… isto kao i biranje između suknje i pantalona. Važno je da su to u pitanju klasični modeli i napravljeni od kvalitetnih materijala.

Pošto smo se lepo ispričali, vreme je za gledanje!

225 Interpretiraj njen stil: Viktorija Bekam 132 Interpretiraj njen stil: Viktorija Bekam 326 Interpretiraj njen stil: Viktorija Bekam 419 Interpretiraj njen stil: Viktorija Bekam 518 Interpretiraj njen stil: Viktorija Bekam

Violeta Stojanović

Comments