Prethodnih dana domaću modnu scenu nije “tresla” samo groznica Belgrade Fashion Week-a, već i lansiranje nove kolekcije koju je H&M konačno učinio dostupnom za sve nas. ERDEM x H&M kolekcija osvojila je kako modne stručnjake, tako i brojne poznate ličnosti, te ostatak zaljubljenika u visoku modu, ekstravagantnost i savršeni stil. Tim povodom, popričali smo sa Danilom Drobnjakom, koji u H&M kompaniji radi na poziciji Head of Communications & Marketing – Adriatic, Western Balkans and Georgia.

ERDEM x HM 3 Intervju: Danilo Drobnjak otkriva više o čarobnoj ERDEM x H&M kolekciji

Kada je neko na ovakvoj poziciji, uvek je zanimljivo čuti kako izgleda njegov posao, jedan radni dan i kakve sve avanture, dinamičnosti odlikuju samo izvršavanje obaveza. Danilo je naglasio i da je poslednjih godinu dana u H&M-u veoma uzbudljivo raditi, zbog velikih projekata koji su nam predstavljeni, ali i onih koji se tek pripremaju. Jedan od njih je svakako i lansiranje kolekcije ERDEM x H&M, nastale u saradnji dizajnera Erdem i brenda H&M, koju svakako karakteriše tradicionalni cvetni print.

ERDEM x HM 81 Intervju: Danilo Drobnjak otkriva više o čarobnoj ERDEM x H&M kolekciji

Erdem magija je zahvatila mnoge, o čemu nam je Danilo mnogo više otkrio, ali bilo je i reči o samom nastanku ove ali i drugih saradnji sa poznatim dizajnerima. Posebno je naglasio doživljaj koji je izazvao kratki film Baza Lurmana, a kojim je poznati režiser oživeo ovu kolekciju na jedan sasvim novi, do sada neviđeni, način!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Video: Miomir Milić

Comments