Krzysztof Nadziejewiec, makeup artist poznate modne kuće Dior, imao je priliku da poseti Beograd i održi predavanje o najnovijim trendovima kada je reč o šminkanju. Ekskluzivno za naš magazin otkriva kako se proveo u srpskoj prestonici, kako mu se dopao stil šminkanja naših devojaka, ali nije propustio ni da nam da poneki savet kada su u pitanju makeup trendovi.

WANNABE MAGAZINE: Ćao Kris, tako nam je drago što smo imali prilike da te upoznamo na Dior događaju u Beogradu. Reci nam, kako ti se dopada Beograd?

KRZYSZTOF NADZIEJEWIEC: Ćao, zaista mi je veliko zadovoljstvo, hvala ti. Moji prvi utisci… Prvi put sam bio ovde, nikada do sada nisam bio ni u Srbiji, ni u Beogradu. Sve je bilo novo za mene. Arhitektura, pogled, osmesi, ljudi, drugačije tržište… Imao sam tu sreću da upoznam sjajne ljude, koji su vrlo otvoreni i to ne samo prema strancima, već i prema novinama kada je reč o šminkanju.

dior Intervju: Krzysztof Nadziejewiec, Dior Makeup Artist

Imao si prilike da upoznaš mnogo žena u Beogradu. Kako ti se čini način šminkanja koji devojke ovde “praktikuju”?

Kada sam stigao u Beograd, bio sam u šoku… Video sam toliko različitih tipova lepote i zanimljivih lica na ulici! Nakon što sam se čekirao u hotelu, izašao sam da prošetam. Posetio sam Studentski park, Kalemegdan i celu tu oblast oko Knez Miahilove ulice. Video sam mnogo prelepih načina šminkanja koji su bili zaista precizni i tačni. Mnoge devojke su nosile tamne ruževe ili su naglasile oči. Jako lep stil i toliko osmeha! Ozbiljno! Imao sam utisak kao da me svi poznaju.

Kako je počela tvoja avantura u velikoj modnoj kući kakva je Dior?

Kada sam bio mali, sećam se da je moja prabaka koristila Diorov parfem i ruž. Moja mama je takođe koristila Diorovu šminku. Stalno sam viđao prelepe kutije, boje, logoe i oblike… Dior je bio svuda! Posmatrao sam najvažniju osobu u mom životu tokom njenih rituala. Bio sam veoma fokusiran na Diorovu modu i šminku, inspirisale su me.

Comments