Jedan dan u životu uspešne žene koja osim karijere ima i porodicu kojoj treba posvetiti pažnju nikada nije jednostavan i miran. Prosto, sve treba izbalansirati! Ipak, dokaz da je moguće spojiti i uskladiti sve pa čak i privatni i poslovni život jeste Maja Nikolić koja ti otkriva kako je to biti “super-žena”, kako izgleda jedan njen dan pun najrazličitijih obaveza, a lepa voditeljka se dotakla i omiljene ženske teme – šminke i lepote!

WANNABE MAGAZINE: Vaš posao je izuzetno zanimljiv, ali i jako naporan. Kako izgleda jedan vaš radni dan?

MAJA NIKOLIĆ: Ustajem rano, pre 7 svakog jutra, i volim da započnem dan svojim malim jutarnjim ritualima koji mi daju energiju. Popijem kafu, bez žurbe ispratim decu u školu, to mi je važno. Nekoliko puta nedeljno treniram, potom odlazim na posao, pripremam se za snimanje, a onda dolazi najzabavniji deo – 150 minuta sa mojim dragim kolegama i sa našim gledaocima. Zaista uživam u interesantnim pričama i sagovornicima sa kojima se susrećem svakog dana.

Onima koji posmatraju sa strane, delujete kao super-žena! Iza sebe imate dugu i uspešnu karijeru, skladan brak i troje dece. Koja je vaša tajna, kako sve postižete i uspevate da stalno pronalazite inspiraciju za nove poduhvate?

Nemam neku posebnu tajnu, verujem da je sve do stava koji imate prema životu. Trudim se da zadržim pozitivan stav u svakoj situaciji. Smatram sebe ispunjenom ženom, jer sam pronašla karijeru koju volim i čoveka koji me podržava u svemu. Deca su poseban dar i sve dnevne obaveze koje prate njihovo odgajanje obavljam sa ljubavlju. Punimo baterije zajedno, na putovanjima koja nam čine život bogatijim i lepšim, to nas motiviše da zajedno postignemo još više.

maja nikolic 2 Maja Nikolić o lepoti, beauty tajnama i jutarnjim ritualima

Vaša saradnja sa Avon-om je vrlo uspšena. Recite nam nešto više o tome?

Avon i ja smo se od početka jednostavno našli, jer delimo zajedničke vrednosti, ali i estetiku. Od malena sam volela da listam brošure i naručujem Avon proizvode. Sve je bilo i ostalo šareno, nežno i ženstveno. Volim da sarađujem sa brendom u koji verujem i koji se uklapa uz moju ličnost. Akcije koje podržava Avon su mi jako bliske, bilo da govorimo o borbi protiv raka dojke, do osnaživanja žena. Mislim da smo odličan tandem i da nas očekuje još mnogo zajedničkih uspeha.

Kakav je vaš stav prema lepoti?

Često se može čuti da prava lepota dolazi iznutra, i ja u to istinski verujem. To nikako ne znači da žena ne treba da se neguje i brine o sebi, ali unutrašnje zadovoljstvo je osnova za sve ostalo. Žena koja je ostvarena na profesionalnom i privatnom planu, koja uvek ima osmeh na licu i zna kako da istakne ono što je na njemu najlepše, nikada ne može da izgleda loše.

Comments