Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Intervju: Maja Nikolić o lepoti, beauty tajnama i jutarnjim ritualima

Intervju: Maja Nikolić o lepoti, beauty tajnama i jutarnjim ritualima

1/2

Jedan dan u životu uspešne žene koja osim karijere ima i porodicu kojoj treba posvetiti pažnju nikada nije jednostavan i miran. Prosto, sve treba izbalansirati! Ipak, dokaz da je moguće spojiti i uskladiti sve pa čak i privatni i poslovni život jeste Maja Nikolić koja ti otkriva kako je to biti “super-žena”, kako izgleda jedan njen dan pun najrazličitijih obaveza, a lepa voditeljka se dotakla i omiljene ženske teme – šminke i lepote!

WANNABE MAGAZINE: Vaš posao je izuzetno zanimljiv, ali i jako naporan. Kako izgleda jedan vaš radni dan?

MAJA NIKOLIĆ: Ustajem rano, pre 7 svakog jutra, i volim da započnem dan svojim malim jutarnjim ritualima koji mi daju energiju. Popijem kafu, bez žurbe ispratim decu u školu, to mi je važno. Nekoliko puta nedeljno treniram, potom odlazim na posao, pripremam se za snimanje, a onda dolazi najzabavniji deo – 150 minuta sa mojim dragim kolegama i sa našim gledaocima. Zaista uživam u interesantnim pričama i sagovornicima sa kojima se susrećem svakog dana.

Onima koji posmatraju sa strane, delujete kao super-žena! Iza sebe imate dugu i uspešnu karijeru, skladan brak i troje dece. Koja je vaša tajna, kako sve postižete i uspevate da stalno pronalazite inspiraciju za nove poduhvate?

Nemam neku posebnu tajnu, verujem da je sve do stava koji imate prema životu. Trudim se da zadržim pozitivan stav u svakoj situaciji. Smatram sebe ispunjenom ženom, jer sam pronašla karijeru koju volim i čoveka koji me podržava u svemu. Deca su poseban dar i sve dnevne obaveze koje prate njihovo odgajanje obavljam sa ljubavlju. Punimo baterije zajedno, na putovanjima koja nam čine život bogatijim i lepšim, to nas motiviše da zajedno postignemo još više.

maja nikolic 2 Intervju: Maja Nikolić o lepoti, beauty tajnama i jutarnjim ritualima

Vaša saradnja sa Avon-om je vrlo uspšena. Recite nam nešto više o tome?

Avon i ja smo se od početka jednostavno našli, jer delimo zajedničke vrednosti, ali i estetiku. Od malena sam volela da listam brošure i naručujem Avon proizvode. Sve je bilo i ostalo šareno, nežno i ženstveno. Volim da sarađujem sa brendom u koji verujem i koji se uklapa uz moju ličnost. Akcije koje podržava Avon su mi jako bliske, bilo da govorimo o borbi protiv raka dojke, do osnaživanja žena. Mislim da smo odličan tandem i da nas očekuje još mnogo zajedničkih uspeha.

Kakav je vaš stav prema lepoti?

Često se može čuti da prava lepota dolazi iznutra, i ja u to istinski verujem. To nikako ne znači da žena ne treba da se neguje i brine o sebi, ali unutrašnje zadovoljstvo je osnova za sve ostalo. Žena koja je ostvarena na profesionalnom i privatnom planu, koja uvek ima osmeh na licu i zna kako da istakne ono što je na njemu najlepše, nikada ne može da izgleda loše.

Editors choice