Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Jedan dan u životu uspešne žene koja osim karijere ima i porodicu kojoj treba posvetiti pažnju nikada nije jednostavan i miran. Prosto, sve treba izbalansirati! Ipak, dokaz da je moguće spojiti i uskladiti sve pa čak i privatni i poslovni život jeste Maja Nikolić koja ti otkriva kako je to biti “super-žena”, kako izgleda jedan njen dan pun najrazličitijih obaveza, a lepa voditeljka se dotakla i omiljene ženske teme – šminke i lepote!

WANNABE MAGAZINE: Vaš posao je izuzetno zanimljiv, ali i jako naporan. Kako izgleda jedan vaš radni dan?

MAJA NIKOLIĆ: Ustajem rano, pre 7 svakog jutra, i volim da započnem dan svojim malim jutarnjim ritualima koji mi daju energiju. Popijem kafu, bez žurbe ispratim decu u školu, to mi je važno. Nekoliko puta nedeljno treniram, potom odlazim na posao, pripremam se za snimanje, a onda dolazi najzabavniji deo – 150 minuta sa mojim dragim kolegama i sa našim gledaocima. Zaista uživam u interesantnim pričama i sagovornicima sa kojima se susrećem svakog dana.

Onima koji posmatraju sa strane, delujete kao super-žena! Iza sebe imate dugu i uspešnu karijeru, skladan brak i troje dece. Koja je vaša tajna, kako sve postižete i uspevate da stalno pronalazite inspiraciju za nove poduhvate?

Nemam neku posebnu tajnu, verujem da je sve do stava koji imate prema životu. Trudim se da zadržim pozitivan stav u svakoj situaciji. Smatram sebe ispunjenom ženom, jer sam pronašla karijeru koju volim i čoveka koji me podržava u svemu. Deca su poseban dar i sve dnevne obaveze koje prate njihovo odgajanje obavljam sa ljubavlju. Punimo baterije zajedno, na putovanjima koja nam čine život bogatijim i lepšim, to nas motiviše da zajedno postignemo još više.

maja nikolic 2 Intervju: Maja Nikolić o lepoti, beauty tajnama i jutarnjim ritualima

Vaša saradnja sa Avon-om je vrlo uspšena. Recite nam nešto više o tome?

Avon i ja smo se od početka jednostavno našli, jer delimo zajedničke vrednosti, ali i estetiku. Od malena sam volela da listam brošure i naručujem Avon proizvode. Sve je bilo i ostalo šareno, nežno i ženstveno. Volim da sarađujem sa brendom u koji verujem i koji se uklapa uz moju ličnost. Akcije koje podržava Avon su mi jako bliske, bilo da govorimo o borbi protiv raka dojke, do osnaživanja žena. Mislim da smo odličan tandem i da nas očekuje još mnogo zajedničkih uspeha.

Kakav je vaš stav prema lepoti?

Često se može čuti da prava lepota dolazi iznutra, i ja u to istinski verujem. To nikako ne znači da žena ne treba da se neguje i brine o sebi, ali unutrašnje zadovoljstvo je osnova za sve ostalo. Žena koja je ostvarena na profesionalnom i privatnom planu, koja uvek ima osmeh na licu i zna kako da istakne ono što je na njemu najlepše, nikada ne može da izgleda loše.

Editors choice