Prisutan u svakom ženskom ormanu, ovaj komad veša je ženi često najbolji prijatelj, jer ume da sakrije, prikrije, istakne i podstakne…

Leto je vreme kada smo, za razliku od ostalih godišnjih doba, prilično razgolićeni. Bretelice ne treba da spadaju, korpe da ne stežu, a materijal treba da obezbedi koži da diše.

Ovo je pet brushaltera koji su obavezni za leto. Pronađite sebi idealan model!

Idealan za lepršave haljine raznobojnih dezena, sa dubokim dekolteima, gde će romantično vireti i ostavljati i nevin i seksi utisak istovremeno.

item0.rendition.slideshow Intiman i neophodan: Ovo je top pet brushaltera za leto

Veoma prijatan, u formi majice, ovaj brushalter lako može da se svrsta u odevni predmet, pod uslovom da materijal nije providan. Košulje u ”country” stilu, vezane u čvor iznad struka odlično idu preko njega.

item5.rendition.slideshow Intiman i neophodan: Ovo je top pet brushaltera za leto

Neizostavni intimni komad svake devojke, bez obzira na obim grudi je naravno push-up. Vrele letnje noći, uske haljine i duboki dekoltei, moraju biti upotpunjeni revolucionarnim modelom, koji je najprodavaniji model brushaltera na svetu.

item7.rendition.slideshowVertical Intiman i neophodan: Ovo je top pet brushaltera za leto

Pamučni model je idealan za letnje majice, savršeno ide uz sportsku garderobu, a i materijal je najprijatniji za letnje vrućine. Obavezno odaberite neku neobičnu boju ili dezen, jer je trenutno u modi da ”odskače” od ostatka garderobe.

item11.rendition.slideshow Intiman i neophodan: Ovo je top pet brushaltera za leto

Čipka je uvek u modi u svetu intimnog rublja. Ovog leta obradujte sebe (i možda još nekog) sa nekim od modela iz čipkanog zavodljivog sveta. Samo saznanje da ga imate na sebi, činiće da se sjajno i samouvoren osećate.

item16.rendition Intiman i neophodan: Ovo je top pet brushaltera za leto
Ivana Spasojević
Comments