KOC00104 “Better not burnt”: Zavirite u zadivljujuću IQOS reviju, koja je pomerila granice u svetu održive mode

Perwoll Fashion Week je uspeo da nadmaši sva naša očekivanja! IQOS revija i koncept “Better not burnt” doslovno su pomerili granice mode – a ovaj događaj je dobio epitet najrevolucionarnijeg! Kako je ovo gradsko dešavanje preraslo u najuzbudljiviji fashion collab – saznajte od tima WANNABE MAGAZINE-a, koji sa ushićenjem donosi sve detalje sa revije!

52. Perwoll Fashion Week, jedan od najiščekivanijih modnih događaja u Srbiji koji diktira nove i predstojeće trendove, ove sezone okupio je vodeće domaće dizajnere koji su se utrkivali da prikažu što unikatnije odevne komade. Jesenje izdanje Beogradske nedelje mode imalo je potpuno neobičan pristup u dizajniranju, proizvodnji i konzumaciji odeće, a značajna pažnja bila je posvećena modnoj održivosti i redizajnu – koji se nameće kao neophodnost i bolja alternativa!

KOC00294 “Better not burnt”: Zavirite u zadivljujuću IQOS reviju, koja je pomerila granice u svetu održive mode
KOC09427 “Better not burnt”: Zavirite u zadivljujuću IQOS reviju, koja je pomerila granice u svetu održive mode

“Better not burnt”: Moćna poruka IQOS revije

“Better not burnt” je najsnažnija poruka koja je dominirala IQOS revijom na kojoj je, u Hangaru u Luci Beograd, prikazana kolekcija garderobe i aksesoara, pripremljenih u saradnji sa Anom Trošić Trajković, istaknutom mentorkom sa velikim iskustvom u segmentu redizajna i održive mode. Kreatorka je zajedno sa mladim dizajnerima, Sanjom Perić, Divnom Lazić, Emilijom Zdravković, Melanijom Vasić, Milutunom Lađevićem, studijima Turbo manipulator i Varikina, osmislila fenomenalnu liniju odeće koja nas je još jednom podsetila da je održivost nova obaveza mode i da kreativnost iz prošlosti može biti inspiracija za budućnost.

Fenomenalna IQOS “Better not burnt” revija je pokupila sve aplauze i divljenje okupljenih zvanica, koji su imali priliku da na modnoj pisti vide seriju stilizovanih haljina, kombinezona i pantalona sa tragovima sagorevanja.

KOC00121 “Better not burnt”: Zavirite u zadivljujuću IQOS reviju, koja je pomerila granice u svetu održive mode
KOC00279 1 “Better not burnt”: Zavirite u zadivljujuću IQOS reviju, koja je pomerila granice u svetu održive mode

Prave odluke mogu da utiču na lepšu budućnost

Prateći koncept kampanje Category Motivation, autorke su osmislile jedinstvene kreacije u vidu starih uniformi koje su, zahvaljujući veštom radu i fokusu na kreativnost i redizajniranje, dobile novi život. Na ovaj način, stvorena je inovativna modna linija garderobe koja je dobila novu upotrebnu vrednost, a modnim jezikom je uspešno poslata još jedna važna poruka o održivom razvoju.

Modni izraz koji stoji iza koncepta poruke “Better not burnt”, uspešno je prikazan kroz kolekciju uniformi, ranije korišćenih za promocije brenda IQOS, koje su unapređene detaljima u vidu tragova sagorevanja, sa ciljem da nas podseti da, ukoliko donosimo prave odluke, možemo da utičemo na lepšu budućnost.

KOC00114 “Better not burnt”: Zavirite u zadivljujuću IQOS reviju, koja je pomerila granice u svetu održive mode
KOC00100 1 “Better not burnt”: Zavirite u zadivljujuću IQOS reviju, koja je pomerila granice u svetu održive mode

Neke stvari su bolje ako ne sagore

Bolji izbori, inovativnost i odgovornost su teme koje stoje iza poruke da su neke stvari bolje ako ne sagore, među koje se ubraja i serija IQOS uređaja. Budući da je sagorevanje glavni izvor štetnosti, IQOS uređaj predstavlja bolju alternativu cigaretama jer zagreva duvan, umesto da ga sagoreva. Samim tim, s obzirom na to IQOS je idealan za sve one koji žele da promene svoju naviku, ali nisu spremni da je se u potpunosti odreknu.

Vizija sveta bez duvanskog dima je još bliža ostvarenju, uz nove revolucionarne IQOS ILUMA uređaje, sada dostupne i kod nas. Inspirisani ovim temama i vođeni principima održive mode, modeli su kreirani da predstave posledice izbora koje pravimo u životu i pozovu nas da praktikujemo odgovorniji razvoj koji vodi ka lepšoj budućnosti. Kao i mladi dizajneri, IQOS je posvećen vrednostima održivosti, što pokazuje i kroz Cirkularni program reciklaže iskorišćenih patrona, i time pomaže da na još jedan način napravimo bolji izbor.

IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Comments