Sinoć je u Luci Hangar održana najveća žurka u Beogradu, koja je okupila sve gradske face i transformisala svet! Veče za pamćenje je podignuto na sledeći nivo uz zvuke fenomenalnih muzičara – Bajage i Fantoma, a tim WANNABE Magazinea vam donosi sve detalje nezaboravnog provoda.

Zvezde i eminentni gosti su stigli, a žurka je započela cube performansom, jedinstvenim umetničkim iskustvom, koje je privuklo pažnju svih prisutnih. Nakon countdowna, na sceni se pojavila upečatljiva digitalna instalacija zajedno sa osvetljenjem koje je blistalo u mraku, što je bio povod za snimanje bezbroj kul fotografija koje su preplavile Instagram profile. 

DSC03131 1 IQOS je predstavio revolucionarnu tehnologiju za svet bez duvanskog dima, a mi vam donosimo sve detalje

A onda je došlo vreme za sledeći nivo zabave! Uz elegantan koktel i fascinantnu prezentaciju nove generacije IQOS proizvoda, zvanice su uživale u sjajnom muzičkom performansu. Goste je zabavljao Bajaga, zvezda jugoslovenske rok scene, kao i mladi beogradski muzičar Fantom, koji su atmosferu doveli do usijanja. Sve do ponoći, muzika je odzvanjala sa stejdža, dok je u pozadini video-bim bio prekriven snimcima proizvoda iz nove IQOS generacije. 

Ove veličanstvene večeri sva pažnja je ipak najviše bila usmerena na predstavljanje najnovijeg IQOS ILUMA – inovativne generacije uređaja koja koristi naprednu tehnologiju indukcionog zagrevanja, bez oštrice, bez ostatka duvana ili potrebe za čišćenjem, kao i sa manje neprijatnih mirisa.

DSC03409 IQOS je predstavio revolucionarnu tehnologiju za svet bez duvanskog dima, a mi vam donosimo sve detalje

Kvalitetan stil savremenog života kao imperativ

Iako se vodimo savremenim standardima, zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, dobili smo priliku da u svoju svakodnevicu uvedemo mnoge pozitivne promene, ali i da biramo zdravije navike. Uz izvanredna dostignuća u nauci i modernoj tehnologiji, danas imamo mogućnost da se rešimo tradicionalnih cigareta, koje emituju štetna jedinjenja iz dima. 

IQOS uređaji zapravo samo zagrevaju duvan, ne emitujući štetne materije. Zato je originalni dizajn brenda IQOS idealan za sve one koji žele da promene svoju naviku, ali nisu spremni da je se u potpunosti odreknu. 

Kompanija IQOS je apsolutno odgovorila na navike i potrebe punoletnih pušača donoseći seriju ILUMA uređaja koji predstavljaju bolju alternativu pušenju – za sve one koji ne žele da prestanu sa konzumacijom nikotinskih proizvoda. Od sada svi punoletni pušači mogu da uživaju u jedinstvenom iskustvu – bez dima, vatre ili pepela, a reč je o posebno dizajniranoj tehnologiji koja pruža još veći užitak!

DSC02532 1 IQOS je predstavio revolucionarnu tehnologiju za svet bez duvanskog dima, a mi vam donosimo sve detalje

Novi nivo čulnog zadovoljstva

Najnoviji uređaj za zagrevanje duvana koji potpisuje IQOS, donosi najsavremeniju indukcionu metodu koja korisniku pruža potpuno novi nivo čulnog zadovoljstva. Zahvaljujući revolucionarnom Smartcore Induction sistemu, svi modeli iz ILUMA serije ne sagorevaju duvan, već ga zagrevaju unutar duvanske patrone, čime se sprečava emitovanje velike količine štetnih materija.

IQOS ILUMA donosi originalnost ne samo u tehnologiji, koja se odnosi na zdraviju alternativu pušenju, već i u jednostavnosti. Vrhunski uređaji dolaze bez oštrice, što znači da više nema potrebe da se duvan čisti, te se može reći da ILUMA pruža neuporedivo bolje korisničko iskustvo, ujedno predstavljajući veoma elegantan uređaj, kompaktan i lak za korišćenje.

DSC03517 IQOS je predstavio revolucionarnu tehnologiju za svet bez duvanskog dima, a mi vam donosimo sve detalje

IQOS ILUMA - porodica revolucionarnih standarda

Na svečanom lansiranju proizvoda predstavljena su čak tri modela iz IQOS ILUMA porodice – IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA i IQOS ILUMA ONE, a apsolutno svaki od njih poseduje istu inovativnu tehnologiju koja omogućava da se ne izlažete štetnim jedinjenjima iz dima kao iz regularnih cigareta.

Od 2014. godine IQOS je lansirao nekoliko generacija različitih sistema za zagrevanje duvana, koji omogućuju zdraviju alternativu pušenju, da nakon korišćenja uređaja nema dima i neprijatnih mirisa. IQOS se godinama unazad trudi da širi portfolio svojih proizvoda kako bi korisnicima omogućio konstantna unapređenja, naučno zasnovana rešenja koja prate novu tehnologiju i zasnivaju se na povratnim informacijama potrošača.

IQOS ILUMA je već lansiran na mnogim tržištima, uključujući Italiju, Grčku, Španiju i Švajcarsku, Japan, a od sada je dostupan i u Srbiji. 

Previous
Next

Važna informacija: IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne pušače.

Comments