Savremena umetnost je uzbudljivija nego ikad pre! U moderno doba, briše se granica između umetničkog dela i konzumenta – više nije dopušteno samo posmatranje, već se publika ohrabruje da uđe u interakciju sa delom, kao i da svoj doživljaj umetnosti podigne na sledeći nivo. Tehnologija se sada vešto meša sa idejama i pametno se koristi kako bi stvorilo jedinstveno i autentično iskustvo, koje pomera granice – kako stvarnosti, tako i našeg shvatanja umetnosti.

Upravo takva instalacija je stigla na ulice Beograda i svako može da doživi nezaboravno iskustvo nove tehnologije, na potpuno neobičan način. Ukoliko se ovih dana prošetate do TC Rajićeva, na platou će vas dočekati potpuno nadrealan prizor!

389A6420 2 Otkrivamo vam novo uzbudljivo mesto u gradu   da li ste spremni da zakoračite u Next Level Cube?

U grad je stigla Next Level Cube – upečatljiva, futuristička i imerzivna digitalna instalacija, koja na ulice srpske prestonice donosi doživljaj iz najboljih svetskih muzeja i galerija savremene umetnosti.

Next Level Cube koristi tehnologiju na inovativan način i poziva vas da zakoračite u uzbudljivi svet budućnosti i uživanja! Sam eksterijer ove monumentalne instalacije je veoma intrigantan i izgleda kao da nije sa ovog, već iz sveta naučne fantastike!

Spoljašnost Next Level Cube sačinjena je od “beskonačnih ogledala” koja vas bukvalno hipnotišu, ali i pozivaju da zakoračite van stvarnosti u potpuno drugačije okruženje! Infinity mirrors su zapravo osvetljeni paneli koji stvaraju efekat refleksije i nove dimenzije, ali pre svega, bude našu radoznalost i večni instinkt upuštanja u nepoznato.

389A6450 3 Otkrivamo vam novo uzbudljivo mesto u gradu   da li ste spremni da zakoračite u Next Level Cube?
389A6375 2 Otkrivamo vam novo uzbudljivo mesto u gradu   da li ste spremni da zakoračite u Next Level Cube?
389A6390 2 Otkrivamo vam novo uzbudljivo mesto u gradu   da li ste spremni da zakoračite u Next Level Cube?

Šta vas očekuje kad zakoračite u Next Level Cube

Da li ste spremni da srušite granice realnosti i doživite sledeći nivo digitalnog iskustva? Sva vaša čula će biti preplavljena novim, autentičnim senzacijama – odvažite se i zavirite u Next Level Cube!

Kada uđete u enterijer instalacije, sve oko vas će iznenada oživeti, a vi ćete moći da posmatrate harmoničnu igru oblika i boja! Putem imerzivnih videa, stvara se dinamično iskustvo posmatranja animiranih oblika, u koje ćete utonuti svim čulima. Next Level Cube će vam prikazati kako se oblici rastvaraju i transformišu u hiljade čestica, koje se zatim nežno pomeraju, sakupljaju i raspršuju, stvarajući fantastični utisak harmoničnog kretanja. 

Dok Next Level Cube izvodi svoju magiju, moći ćete sve da fotografišete i snimite, stvarajući nesvakidašnji i zabavni sadržaj za društvene mreže! 

U enterijeru Next Level Cube instalacije možete pogledati videe na tri različite i zanimljive teme – tehnologija, jednostavnost i uživanje! Tri teme nisu slučajne, već su inspirisane revolucionarnom tehnologijom i doživljajem novog IQOS ILUMA uređaja. Od 30. septembra, u Srbiju stiže nova generacija IQOS uređaja, koja će još jednom podići dizajn, uživanje i korisničko iskustvo na sledeći nivo! Osim inovativnog dizajna i još jednostavnijeg korišćenja, ključna prednost koju IQOS ILUMA donosi je napredni sistem zagrevanja bez oštrice, bez ostataka duvana ili potrebe za čišćenjem!

389A6362 2 Otkrivamo vam novo uzbudljivo mesto u gradu   da li ste spremni da zakoračite u Next Level Cube?

Ne propustite nezaboravno Next Level Cube iskustvo

Ukoliko ovih dana u Beogradu tragate za originalnim mestom, ne propustite Next Level Cube instalaciju, koja će na platou ispred TC Rajićeva biti postavljena do 25. septembra 2023. Neverovatan svet digitalne tehnologije čeka na vas – priuštite svojim čulima fascinantne senzacije i neponovljiv doživljaj koji vas vodi na sledeći nivo!

Ali tu nije kraj iznenađenjima: od 1. oktobra 2023. Next Level Cube će se na istom mestu transformisati u pop-up store gde će novi IQOS ILUMA uređaji biti dostupni svim punoletnim pušačima i IQOS korisnicima.

Krenite sa nama u novu avanturu – vidimo se na sledećem nivou!

Važna informacija: IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne pušače.

389A6455 2 Otkrivamo vam novo uzbudljivo mesto u gradu   da li ste spremni da zakoračite u Next Level Cube?
389A6352 2 Otkrivamo vam novo uzbudljivo mesto u gradu   da li ste spremni da zakoračite u Next Level Cube?
389A6446 2 Otkrivamo vam novo uzbudljivo mesto u gradu   da li ste spremni da zakoračite u Next Level Cube?
Comments