5 stvari bez kojih ne idemo na more ove godine

Tokom cele godine zamišljamo taj trenutak: posmatramo uzburkanu plavu pučinu, osećamo nežni povetarac na koži i vreli pesak pod stopalima, dok grickamo kajsije, čiji se slatki miris širi vazduhom. Konačno, samo nedelje nas dele od toga da ova idilična scena postane stvarnost – jer nam se bliži letovanje!

Koliko god godina da imate i gde god da idete, susret sa morem je uvek uzbudljiv, jer podseća na bezbrižnost, uživanje i najlepše uspomene. Živimo za dane zlatnog leta, kad je sunce u zenitu, a svaki trenutak ispunjen iskonskim hedonizmom.

Vašu letnju avanturu mogu da ulepšaju sitnice – detalji koji će vas još više razveseliti dok se pakujete za put. Zato vam predlažemo pet zabavnih i korisnih stvari uz koje ćete ove godine doživeti letovanje svim čulima!

Road trip plejlista

Sve počinje i završava se uz muziku, pa je vreme da utonete u sanjarenje i prisetite se svih pesama koje ćete poželeti da čujete na putu ka moru. Na taj način, ostaće urezane u vaše sećanje kao note koje ste slušali u najlepšim trenucima – i svaki sledeći put kad ih čujete, odvešće vas na to mesto.

Analogni foto-aparat

Možda ste već čuli da su analogni foto-aparati ponovo u modi. Umesto telefona, na koji svakako treba da zaboravite tokom letovanja, stvarajte neprolazne uspomene analognim foto-aparatom. Sigurno vam nedostaje osećaj da fotografije držite u rukama, da se pitate kako su “ispale” i da ih smestite u ram, gde će vam uvek izmamiti osmeh.

389A1792 copy 5 stvari bez kojih ne idemo na more ove godine
389A1673 copy 5 stvari bez kojih ne idemo na more ove godine
389A1723 copy 5 stvari bez kojih ne idemo na more ove godine

Pleteni detalji

Nema leta bez pletenih detalja – modne klasike za vruće dane. Izgledaju tako chic, a uz to su praktični. Od šešira širokog oboda za plažu, preko modernijeg vizira, sve do pletene torbe – detalji od prirodnog materijala donose lakoću našim autfitima, a baš to nam treba tokom leta.

Trendi aksesoari

Šareni peškir za izležavanje na plaži, kupaći kostim u jarkim letnjim nijansama, poput boje kajsije, zlatni nakit u motivima morske zvezde i školjki, naočare koje vašem licu savršeno odgovaraju – aksesoari koji će upotpuniti vaše letnje putovanje i učiniti da se tokom bezbrižnih dana osećate samouvereno.

389A1689 copy 5 stvari bez kojih ne idemo na more ove godine
389A1700 copy 5 stvari bez kojih ne idemo na more ove godine
389A1837 copy 5 stvari bez kojih ne idemo na more ove godine

Nežni i voćni skincare

Dok uživamo u letu, ne smemo da zaboravimo na negu naše kože. Neka se u vašoj torbi, naravno ako ste pušač ili koristite alternative, nađe must-have travel kit IQOS x Sofi kolaboracija koja će razbuditi vaša čula neodoljivom aromom kajsije! Losion za telo, krema za ruke i balzam za usne spajaju nežnu negu i mirisne senzacije u kojima ćete uživati gde god da putujete.

Sofi Kozmetika je domaći brend koji se vodi minimalističkim, jednostavnim pristupom lepoti, a njihovi proizvodi su izrađeni od sastojaka prirodnog porekla. Baš kao i IQOS, vode računa o životnoj sredini pažljivim izborom svojih pakovanja, koja mogu da se recikliraju. 

IQOS x Sofi travel kit će vašoj koži i usnama pružiti neophodnu hidrataciju tokom vrućih dana. Tekstura svakog proizvoda je baršunasta, ostavljajući kožu mekom i nahranjenom, uz opojni miris kajsije koji će vas transportovati na morsku obalu, čak i kad se vratite sa letovanja. IQOS ovog leta sprema talas osveženja – ne propustite da utonete u senzacije i kreirate nezaboravne uspomene!

IQOS x Sofi travel kit možete pronaći u IQOS Boutique (Galerija, Delta City, Ušće), u svim IQOS zonama i ugostiteljiskim objektima gde se korisnici i punoletni pušači susreću sa IQOS brendom. Pronađite IQOS hostese i osvojite jedinstveni Summer Touch travel kit. 

VAŽNA INFORMACIJA: IQOS nije proizvod bez rizika i on oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne pušače.

Produkcija: WANNABE MEDIA

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X