Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Popularni beogradski bend novog pop zvuka, „Irie Fm” nastupiće u okviru Дočeka 2019. na Trgu republike u Novom Sadu. Na njihovu muziku niko ne ostaje imun, što zbog pristupa publici, tako i zbog autentičnosti i harizme kojom njihova muzika odiše.

Iriefm vizual e1545312557287 Irie Fm na novosadskom Trgu republike 31. decembra

„Irie Fm” zasigurno će napraviti pravu pometnju među Novosađanima kada se Trgom republike pronese hit „Putevi“, čiji je istoimeni album pokazao u kojim sve pravcima domaći pop zvuk može da se kreće.

Bežeći od bilo kakve klasifikacije, grupa već godinama uspešno „koketira“ sa različitim muzičkim žanrovima. Objavljivanjem pesme „Kliziš“, od prepoznatljivog rege zvuka prešli su na tradicionalni pristup pop muzici. Njihova muzika je svestrana, a muzički stil benda varira od pesme do pesme.

Energičnim nastupima i  neobičnom kombinacijom muzičkih pravaca oduševljavaju publiku širom zemlje. Bend je više puta nastupio na Exit festivalu, zatim na svim većim, regionalnim, kao i na brojnim evropskim festivalima. Neki od njihovih, najvećih hitova su pesme „Mystic twilight“, „Songs of the youths“, „Što ti telo puslira“, „Ljubav što smo stvorili“, „Kliziš“, „Putevi“. Zahvaljujući njihovom prvom albimu „Skills of the youth“, 2012. godine proglašeni su za za najbolji mladi evropski rege bend, u konkurenciji od preko 600 bendova.

Novi Sad obećava dobru zabavu u novogodišnjoj noći svirkom Irie FM, ali i programom na Trgu slobode gde će nastupiti Manjifiko, dr Nele Karajlić, DJ duo Filatov i Karas.

Editors choice