Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Popularni beogradski bend novog pop zvuka, „Irie Fm” nastupiće u okviru Дočeka 2019. na Trgu republike u Novom Sadu. Na njihovu muziku niko ne ostaje imun, što zbog pristupa publici, tako i zbog autentičnosti i harizme kojom njihova muzika odiše.

Iriefm vizual e1545312557287 Irie Fm na novosadskom Trgu republike 31. decembra

„Irie Fm” zasigurno će napraviti pravu pometnju među Novosađanima kada se Trgom republike pronese hit „Putevi“, čiji je istoimeni album pokazao u kojim sve pravcima domaći pop zvuk može da se kreće.

Bežeći od bilo kakve klasifikacije, grupa već godinama uspešno „koketira“ sa različitim muzičkim žanrovima. Objavljivanjem pesme „Kliziš“, od prepoznatljivog rege zvuka prešli su na tradicionalni pristup pop muzici. Njihova muzika je svestrana, a muzički stil benda varira od pesme do pesme.

Energičnim nastupima i  neobičnom kombinacijom muzičkih pravaca oduševljavaju publiku širom zemlje. Bend je više puta nastupio na Exit festivalu, zatim na svim većim, regionalnim, kao i na brojnim evropskim festivalima. Neki od njihovih, najvećih hitova su pesme „Mystic twilight“, „Songs of the youths“, „Što ti telo puslira“, „Ljubav što smo stvorili“, „Kliziš“, „Putevi“. Zahvaljujući njihovom prvom albimu „Skills of the youth“, 2012. godine proglašeni su za za najbolji mladi evropski rege bend, u konkurenciji od preko 600 bendova.

Novi Sad obećava dobru zabavu u novogodišnjoj noći svirkom Irie FM, ali i programom na Trgu slobode gde će nastupiti Manjifiko, dr Nele Karajlić, DJ duo Filatov i Karas.

Editors choice