Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Popularni beogradski bend novog pop zvuka, „Irie Fm” nastupiće u okviru Дočeka 2019. na Trgu republike u Novom Sadu. Na njihovu muziku niko ne ostaje imun, što zbog pristupa publici, tako i zbog autentičnosti i harizme kojom njihova muzika odiše.

Iriefm vizual e1545312557287 Irie Fm na novosadskom Trgu republike 31. decembra

„Irie Fm” zasigurno će napraviti pravu pometnju među Novosađanima kada se Trgom republike pronese hit „Putevi“, čiji je istoimeni album pokazao u kojim sve pravcima domaći pop zvuk može da se kreće.

Bežeći od bilo kakve klasifikacije, grupa već godinama uspešno „koketira“ sa različitim muzičkim žanrovima. Objavljivanjem pesme „Kliziš“, od prepoznatljivog rege zvuka prešli su na tradicionalni pristup pop muzici. Njihova muzika je svestrana, a muzički stil benda varira od pesme do pesme.

Energičnim nastupima i  neobičnom kombinacijom muzičkih pravaca oduševljavaju publiku širom zemlje. Bend je više puta nastupio na Exit festivalu, zatim na svim većim, regionalnim, kao i na brojnim evropskim festivalima. Neki od njihovih, najvećih hitova su pesme „Mystic twilight“, „Songs of the youths“, „Što ti telo puslira“, „Ljubav što smo stvorili“, „Kliziš“, „Putevi“. Zahvaljujući njihovom prvom albimu „Skills of the youth“, 2012. godine proglašeni su za za najbolji mladi evropski rege bend, u konkurenciji od preko 600 bendova.

Novi Sad obećava dobru zabavu u novogodišnjoj noći svirkom Irie FM, ali i programom na Trgu slobode gde će nastupiti Manjifiko, dr Nele Karajlić, DJ duo Filatov i Karas.

Editors choice