Poslednjih dana imamo priliku da gledamo nove kolekcije i revije visoke mode koje se dešavaju u Parizu, kao jednoj od najvećih prestonica mode u svetu. Modne kuće iz dana u dan oduševljavaju onim što su pripremile za jesen/zimu, ali i za proleće naredne godine. Dior, Chanel, Rodarte, samo su neke od revija koje su izazvale veliku pažnju, ali sada se dogodila još jedna, revija Iris van Herpen, koja ima veoma zanimljivu priču iza sebe kada je kreiranje komada bilo u pitanju za kolekciju jesen 2017.

Iris van Herpen postoji oko 10 godina na modnoj sceni, a ono čime je zavrednila da bude prepoznata i priznata, svakako je novi način na koji prilazi materijalima i kreiranju odevnih komada, te uvek uspeva da oni i te kako budu deo visoke mode. Uz sve to, odvaja je i skoro potpuni ručni rad kada su kreacije u pitanju, ali i 3D print koji je i ovu kolekciju “začinio”. Međutim, jedna kreacija nam je i te kako “zapala” za oko.

IRI0045 Iris van Herpen otkrila fascinantnu priču iza svoje kolekcije za jesen 2017. IRI0089 Iris van Herpen otkrila fascinantnu priču iza svoje kolekcije za jesen 2017. IRI0138 Iris van Herpen otkrila fascinantnu priču iza svoje kolekcije za jesen 2017. IRI0214 Iris van Herpen otkrila fascinantnu priču iza svoje kolekcije za jesen 2017.
Comments