Predstavljamo vam samo eksperte, a oni se baš tako i zovu: Eksperti za celulit, tačnije za prevenciju i lečenje celulita.

U ime velikog i stručnog tima govori Magdalena Korolija, koja će nam bliže predstaviti ovaj problem koji napada kožu žena.

Ruku na srce, retke su žene koje nemaju ovaj problem, pa je potrebno edukovati se i upoznati sa procesom oslobađanja efekta “pomorandžine kore”.

Oni vas pozivaju da sa punim poverenjem posetite “Cellulite expert” i uverite se u izuzetno profesionalan i stručan pristup svakom klijentu, a mi vas pozivamo da se edukujete preko intervjua koji sledi.

Da li možete da nam objasnite proces formiranja celulita?

Kod žena struktura vezivnog tkiva u uspravnom je položaju u odnosu na površinu kože. Višak masnih ćelija potiskuje kožu prema gore, a vezivno tkivo nije toliko elastično i vuče kožu na dole, tada se suočavamo s poznatim problemom zvanim: celulit. Kumulativno povećanje masnih ćelija prouzrokuje povlačenje kože prema dole, jer dolazi do smanjenja elastičnosti vezivnog tkiva i stvaranja neravne površine kože. Celulit se formira u spoljašnjim slojevima kože. Sve masne ćelije nisu celulit, samo deo njih u površinskom sloju kože, koje utiču i na efekat “pomorandžine  kore”. Mršavljenjem se na taj poslednji, površinski sloj kože najslabije deluje. Zbog toga se  mršavljenjem ne može eliminisati celulit u potpunosti.

10175964 705084032848369 3533765284465692412 n Iskreno o celulitu: Cellulite Expert

Stručan tim za najbrže rezultate! Cellulite Expert & Anti Aging Center

Koliko je dug proces oslobađanja od celulita masažama?

Dužina procesa oslobađanja od celulita zavisi od stepena i vrste celulita. Ukoliko je celulit I stepena vreme koje je potrebno da rešimo problem minimum je pet nedelja. Ukoliko je celulit većeg stepena masažom se teško može rešiti u potpunosti. Vreme koje je potrebno da se celulit većeg stepena eliminiše je duže.

267 Iskreno o celulitu: Cellulite Expert

Gledajte u budućnost sa vedrije strane! – poručuje “Cellulite Expert”

Koliko su dugoročni rezultati?

Kada se završi sa serijom tretmana potrebno je održavati postignute rezultate jednim tretmanom mesečno. Održavanje nam pomaže da se uspostavi pravilna cirkulacija i limfni tok, pa samim tim i da ne dođe do ponovne pojave celulita. Takođe veoma je važna pravilna ishrana i unos tečnosti da bi rezultati bili dugoročni. 

345 Iskreno o celulitu: Cellulite Expert

Eksperti u pravom smislu te reči!

Postavite pitanje stručnjacima i rešite sve nedoumice koje se tiču celulita i metoda kako da ga se rešite. Pišite nam na redakcija@wannabemagazine.com. Posetite i njihov sajt!

Comments