Iako obožavam more, odmor, putovanja i ostale letnje “čarolije”, teška srca moram da priznam da nikako ne volim to na šta mi koža liči nakon tog opuštajućeg “koktela”. Pocrnela jesam, ali je moja koža mnogo suvlja i nakon nekog vremena počne da se peruta. Isti problem imam i zimi kada se uz sve to još i crveni i osećam neprijatno zatezanje. Da, nažalost, nemam normalan tip kože, ali srećom da sam pronašla preparate koji mi mogu pomoći u nameri da moja koža uvek izgleda najbolje i najnegovanije moguće.

Moram priznati da sam isprobala sve, počevši od DIY maski i losiona, preko onih “kupovnih” proizvoda, ali najzadovoljnija sam rezultatima koje su mi dali Avon Nutra Effects losioni za telo. Obično volim da kažem da to što imam neki problem sa kožom uvek nešto znači, odnosno, koža mi nešto poručuje, a ja samo treba da naučim da komuniciram sa njom. Ipak, svakako jeste olakšanje što Avon to radi umesto mene!

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 09 14 6 Isprobale smo, deluje: Nikad lakše do svilenkaste kože!

Jer, pre svega, Avon Nutra Effects linija za negu tela je jako prirodna, čine je čia semenke, bademovo ulje, marula i lan, a ta kombinacija je idealna za negovanu i hidriranu kožu i do 48 sati. I ovo nije prazna priča! Moja koža je tako nežna, meka i elastična iako sam losion za telo nanela još nakon jutarnjeg tuširanja. Osećaj je zaista sjajan!

Avon Nutra Effects losioni za telo će se prilagoditi baš tvom tipu kože. Na primer, s obzirom na to da imam veoma suvu kožu, koristim Nutra Effects losion za dubinsku negu sa bademovim uljem koji dubinski hrani moju kožu i čini je otpornom na sve spoljašnje uticaje, kakve god vremenske prilike da su napolju. Inače, bademovo ulje je bogato vitaminima A, B i E te je koža ne samo negovana, već zadržava i svoju prirodnu hidratantnost. Dakle, više nema perutanja i suve kože neprijatne na dodir. Napokon!

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 09 14 5 Isprobale smo, deluje: Nikad lakše do svilenkaste kože!
Comments