Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Kao sedma izložba u okviru inicijative KVART Belgrade Waterfront, za beogradsku publiku biće otvorena serija radova Aleksandre Kokotović

Serijom radova naslovljenom Istorija budućnosti”, beogradskoj publici će se u galerijskom prostoru BW Experience (Galerija Progres) predstaviti umetnica Aleksandra Kokotović. Otvaranje ove izložbe, sedme u okviru kulturno-umetničke inicijative KVART Belgrade Waterfront, zakazano je za sredu, 11. septembar u 20 časova. 

Aleksandra Kokotović 1 e1568114609413 Istorija budućnosti: Nova izložba slika u BW Experience 

Aleksandra Kokotović je članica Udruženja likovnih umetnika Srbije (ULUS). Rođena je u Sarajevu, a živela je u Bejrutu, Americi, Londonu i Beogradu, gde je diplomirala modni dizajn. Aleksandra se u svim svojim radovima bavi pitanjima postojanja i spoznaje koja posmatrača inspiriše i navodi da preispita svoja uverenja.

Slike Aleksandre Kokotović traju na osetljivoj granici realnog i irealnog, na razmeđi sna i podsvesti. Njima vlada latentna spona koja miri date krajnosti, čineći ih tajnovitim i duhovno uzdignutim. Živahnom teksturom, građenom upadljivim, neki put, sitnim potezima, te raznolikim, tačkasto nanetim pigmentima, provejavaju iznijansirani i spontani unosi. Dela obiluju nemirnim ishodima, složenim i snažnim ritmom, koji odaje stvaraoca naglašenog individualizma.

Istorija budućnosti Nova izložba slika Aleksandre Kokotović u BW Exper... e1568114634493 Istorija budućnosti: Nova izložba slika u BW Experience

Prošetajte kroz stvaralački svet Aleksandre Kokotović u okviru jedinstvene izložbe BW Experience! Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Editors choice