Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Kada kažemo stil, elegancija, prefinjenost, odmah pomislimo na crno. Kada kažemo moda, odmah pomislimo na Njujork. A onda je lako zaključiti da crno i Njujork imaju velike veze jedno sa drugim. Jeste li se ikada zapitale zašto je baš crna “boja” Njujorka?

Osim što je crna, kao što smo već napomenuli, simbol elegancije, stila i prefinjenosti, Njujorčani vole da nose crno jer je reč o vrlo praktičnom izboru za sve prilike, sve stilove i sve uzraste. U crnom svako izgleda savršeno. Njujorčani nose crnu jer u njoj izgledaju lepo i vitko, naročito u današnje vreme i naročito u gradu u kome su lepota i vitkost precenjene. Postoje šale na račun Njojorčana i nošenja crnog. Navodno, oni bi pre umrli nego što bi nosili neku drugu boju. I to je zaista na neki način njihov zaštitni znak.

Ako se pozabavimo pravom, visokom modom, videćemo da je crna zaista dominantna kod pravih Njujorčana. Oni se po tome prepoznaju. Naravno, ima onih koji koji radije biraju druge boje i druge stilove, ali se po tome se naročito izdvajaju pridošlice.

crno1 Istorija mode: Zašto Njujorčani UVEK nose crno?

Editors choice