Mladi kanadski pevač Džastin Biber (Justin Bieber) za veoma kartko vreme stekao je svetsku popularnost. Odmah nakon što je 2009. godine izdao svoj album prvenac “My World”, Džastin je redom osvajao mnoga cenjena priznanja, zauzimao prva mesta na muzičkim top-listama, a ponajviše pridobijao srca devojčica širom sveta.

Slika 186 Istorija stajlinga: Justin Bieber

Nekad i sad

“Biberče” je svoju karijeru započeo sa svega 15 godina, pa se slobodno može reći da je praktično odrastao u medijima. Od preslatkog dečačića sa šiškama u spotu za pesmu “Baby”, stasao je u pravog momka koji ponekad nosi odelo, ima dugu ljubavnu vezu sa Selenom Gomez (Selena Gomez), a glas mu je skoro potpuno sazreo. Za njega se kaže da je jedna od najstilizovanijih ličnosti iz javnog života. Tako je Džastin rešio da održava svoju ”titulu” i uobičajenom stajlingu iz mlađih dana doda i neke odevne komade za one malo starije momke, koji mu definitivno odlično pristaju. Slede fotografije koje će vam prikazati potpunu transformaciju izgleda mlađanog Džastina Bibera, u periodu od njegovog pojavljivanja na muzičkoj sceni, pa sve do danas.

Izvor fotografija: fanpop.com, zimbio.com, justjared.com


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!


Comments