Ako želite da se za sledeću sezonu proleće/leto 2017. pripremite na vreme, naši omiljeni dizajneri su na svojim revijama već predstavili frizure koje će biti “top trend” naredne godine. Tako da, papir i olovku u ruke i beležite šta ćete to uskoro obožavati kada su frizure u pitanju.

Blage lokne u duhu osamdesetih godina ćemo sigurno viđati na devojkama narednih meseci, a dodatni “šmek” će vam dati “duboki” razdeljak na stranu. Ipak, on će vam dobro stajati i sa ravnom kosom, te možete da birate  u zavisnosti od stila i ukusa. Iako vam se čini da ovo i nije velika promena kada je frizura u pitanju, sigurno i same znate da vaše lice izgleda sasvim drugačije kada kosu stilizujete na jedan ili na drugi način.

kosa 12 IT frizure za sezonu proleće/leto 2017.

Ukoliko do sada niste imale šiške, sezona proleće/leto 2017. vam preporučuje da se osmelite i svoju frizuru osvežite baš na ovaj način. Kada je reč o “obliku” šiški, opet možete da birate onaj koji najviše odgovara vašem obliku lica, a i “ostatak” frizure odaberite u skladu sa tim, i vašim ukusom, naravno. Klasični paž, lob ili “obična” duga kosa izgledaće odlično sa ovim detaljem. A kada želite da promenite svoj izgled, samo uvijte ili ispravite kosu i – to je to!

kosa 21 IT frizure za sezonu proleće/leto 2017. kosa 31 IT frizure za sezonu proleće/leto 2017.
Comments