Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

Jedan od najekskluzivnijih salona enterijera ‘’Lusso’’ , poznat po ponudi prestižnih italijanskih brendova nameštaja poput Armani, Kenzo, Fendi i drugih, priredio je event na kom je predstavio novitete u svojoj ponudi. Odabrane zvanice iz sveta umetnosti i biznisa, uz proseko, uživale su u novim linijama Selva I Rimadesio nameštaja birajući adekvatne komade za sebe.

Lusso 4 Italijanski luksuz oduševio poznate

Luksuz pre svega

Lusso 2 Italijanski luksuz oduševio poznate

Savršen kutak

Marko  urovski sa devojkom Marijom 2 Italijanski luksuz oduševio poznate

Marko Đurovski sa devojkom Marijom

Nerazdvojne prijateljice, Katarina Vučetić i Marijana Mićić, pojavile su se zajedno i odmah uputile ka odeljku sa sofisticiranim posuđem, ne krijući oduševljenje. Sudeći po Marijaninom interesovanju  za pokućstvo, dalo bi se naslutiti da će I ona uskoro krenuti Kaćinim stopama koja se nedavno udala i već uživa u dekoraciji i opremanju doma sa svojim suprugom. Očigledno istim povodom, došao je i Marko Đurovski u pratnji svoje devojke Marije sa kojom je komentarisao komade nameštaja iz svetski najboljih kolekcija kada je u pitanju dizajn enterijera.

Marijana Micic Ivana Milovic Monika Romic Katarina Vucetic i direktor Lussoa Zoran Samard i  Italijanski luksuz oduševio poznate

Marijana Mićić, Ivana Milović, Monika Romić, Katarina Vučetić i direktor Lussoa Zoran Samard

Nadja Jokanovic Jovana Katic i Ivan Cibaric Italijanski luksuz oduševio poznate

Nađa Jokanović, Jovana Katić i Ivan Čibarić

Poznatog srpskog kreator, Batu Spasojevića, zatekli smo kako pažljivo razgleda nameštaj, a posebno mu se dopala fotelja u kojoj je rado ispozirao. Kako je na prethodnoj reviji Bata imao sličnu, kao deo scenografije, vrlo moguće da će fotelja baš iz ovog salona završiti na sledećoj Batinoj reviji s obzirom da se za njegovu reviju uvek traži mesto više, pa taman i u scenografiji.

Tokom večeri prisutni gosti od stila, privilegovano su pozirali u glamurozno uređenom enterijeru, dok su predstavnice Wannabe Magazine-a, Nađa Jokanović i Jovana Katić odmeravale luksuzan prostor kao idealno mesto za editorijale.

Inače,  “Lusso” je za svoje posetioce priredio iznenađenje gde je u nagradnoj igri  izvučen gost koji je na poklon dobio Samsung UHD televizor koji mu je uručio Zoran Samardžić, direktor salona.

Editors choice