Jedan od najekskluzivnijih salona enterijera ‘’Lusso’’ , poznat po ponudi prestižnih italijanskih brendova nameštaja poput Armani, Kenzo, Fendi i drugih, priredio je event na kom je predstavio novitete u svojoj ponudi. Odabrane zvanice iz sveta umetnosti i biznisa, uz proseko, uživale su u novim linijama Selva I Rimadesio nameštaja birajući adekvatne komade za sebe.

Lusso 4 Italijanski luksuz oduševio poznate

Luksuz pre svega

Lusso 2 Italijanski luksuz oduševio poznate

Savršen kutak

Marko  urovski sa devojkom Marijom 2 Italijanski luksuz oduševio poznate

Marko Đurovski sa devojkom Marijom

Nerazdvojne prijateljice, Katarina Vučetić i Marijana Mićić, pojavile su se zajedno i odmah uputile ka odeljku sa sofisticiranim posuđem, ne krijući oduševljenje. Sudeći po Marijaninom interesovanju  za pokućstvo, dalo bi se naslutiti da će I ona uskoro krenuti Kaćinim stopama koja se nedavno udala i već uživa u dekoraciji i opremanju doma sa svojim suprugom. Očigledno istim povodom, došao je i Marko Đurovski u pratnji svoje devojke Marije sa kojom je komentarisao komade nameštaja iz svetski najboljih kolekcija kada je u pitanju dizajn enterijera.

Marijana Micic Ivana Milovic Monika Romic Katarina Vucetic i direktor Lussoa Zoran Samard i  Italijanski luksuz oduševio poznate

Marijana Mićić, Ivana Milović, Monika Romić, Katarina Vučetić i direktor Lussoa Zoran Samard

Nadja Jokanovic Jovana Katic i Ivan Cibaric Italijanski luksuz oduševio poznate

Nađa Jokanović, Jovana Katić i Ivan Čibarić

Poznatog srpskog kreator, Batu Spasojevića, zatekli smo kako pažljivo razgleda nameštaj, a posebno mu se dopala fotelja u kojoj je rado ispozirao. Kako je na prethodnoj reviji Bata imao sličnu, kao deo scenografije, vrlo moguće da će fotelja baš iz ovog salona završiti na sledećoj Batinoj reviji s obzirom da se za njegovu reviju uvek traži mesto više, pa taman i u scenografiji.

Tokom večeri prisutni gosti od stila, privilegovano su pozirali u glamurozno uređenom enterijeru, dok su predstavnice Wannabe Magazine-a, Nađa Jokanović i Jovana Katić odmeravale luksuzan prostor kao idealno mesto za editorijale.

Inače,  “Lusso” je za svoje posetioce priredio iznenađenje gde je u nagradnoj igri  izvučen gost koji je na poklon dobio Samsung UHD televizor koji mu je uručio Zoran Samardžić, direktor salona.

Comments