Bez obzira kuda si se zaputila i kakvi su ti planovi – bilo da se radi o predavanjima na fakultetu, kancelariji, kafi sa drugaricama, muzičkom festivalu ili izlasku u klub – želiš da ti ten bude BESPREKORAN!

Naravno, sve devojke znaju koliko je ovo lakše reći nego postići! Prvo moraš pronaći savršenu nijansu koja odgovara tvom tenu, a onda, ako nisi neko ko voli i ima vremena da provodi sate i sate spremajući se za izlazak iz kuće (ja nemam!), želiš imati puder koji odlično prekriva sitne nepravilnosti na koži – podočnjake, crvenilo, ožiljke i koji će trajati dovoljno dugo da ne moraš non-stop da proveravaš da li i dalje “stoji na mestu”!

vichy Iz dnevnika gradske devojke: Kako da imaš besprekoran ten od jutra do večeri (beauty blog)

Kao neko čiji dan počinje oko sedam ujutru, a ume da se završi i tek oko ponoći, dugo sam tražila tečni puder koji neće izgledati “preteško”, već prirodno, koji će imati mat efekat, a pritom i hidrirati kožu i sakriti sve sitne nepravilnosti. Isprobala sam zaista mnogo toga, pa sam čak donela i zaključak da možda ipak previse tražim. Između ostalog, ne može lep ten da “preživi” i jutarnju jogu i kreativni radni dan (u prevodu: nema sedenja u klimatizovanoj prostoriji od 9 do 17h), i biznis koktel, plus kafu sa drugaricama ili eventualno svirku u nekom gradskom baru.

A onda nam je na adresu redakcije stigao novi Vichy DERMABLEND korektivni tečni puder i po prvi put je moj ten zaista izgledao “bez greške” više od 16 sati – od jutra do kasne večeri. Prvi put kada sam ga isprobala, bila sam ubeđena da se radi o “srećnoj slučajnosti”, međutim kada je puder izdržao i jedan petak u kom sam doslovce jurila “na sve strane” i nisam imala ni minut vremena da popravim šminku, te sam pravo iz kancelarije otišla da se vidim sa drugaricama i došla kući tek oko jedan ujutru sa još uvek savršenim tenom (senka na očima je odavno nestala), znala sam da sam konačno pronašla proizvod koji je zaista dobar koliko ga i hvale!

vichy 3 Iz dnevnika gradske devojke: Kako da imaš besprekoran ten od jutra do večeri (beauty blog)

Evo u čemu je njegova tajna!

Comments