Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Medicinski brend Eucerin®  predstavio je, na skupu organizovanom u beogradskom hotelu Crowne Plaza, nove preparate čijom upotrebom ćemo pružiti našoj koži adekvatnu negu i zaštitu tokom letnjih meseci.

IMG 1293 Iz Eucerin a: Noviteti vredni pažnje

Novo: Eucerin tonirana krema za zaštitu kože lica od sunca sa veoma visokim faktorom zaštite, SPF 50+ i prvi Eucerin IN SHOWER losion za telo.

Brinite o svojoj koži i ovog leta!

Dva nova preprata, koji su plod višegodišnjeg istraživanja u Eucerin istraživačkom centru, mogu se naći u apotekama širom Srbije od ovog meseca.

Nada Miletić Nevajda, direktorka farmaceutskog sektora kompanije Beiersdorf podsetila je prisutne na značaj pravilne zaštite prilikom izlaganja kože suncu kao i pravilnog odabira preparata u skladu sa potrebama kože. Posebno je istakla koliko je bitna pravilna zaštita dečje kože tokom direktnog i indirektnog izlaganja suncu.

IMG 1340 Iz Eucerin a: Noviteti vredni pažnje

Eucerin Sun tonirana krema za lice, je novi preparat u Eucerin liniji za zaštitu od sunca. Krema pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu, SPF 50+ i daje koži prirodno ujednačen, blago preplanuo ten. Mogu je koristiti  i osobe sa osetljivom kožom, ali i one kojima se koža masti ili je sklona nastanku akni. Ova krema je neizostavan  saveznik ovog leta za sve one koji na suncu žele da izgledaju negovano.

Da bismo obezbedili adekvatnu negu kože tela nakon sunčanja, ali i u svim onim svakodnevnim situacijama kada nemamo dovoljno vremena za nanošenje uobičajenog mleka ili losiona za telo, Eucerin daje odgovor u vidu novog Eucerin IN SHOWER losiona za telo, za blagu negu pod tušem.

U narednim danima ćemo vam predstaviti sve novitete.

 

Editors choice