Američka ljubimica Kameron Dijaz (Cameron Diaz) i njena kolegica Džesika Čestajn (Jessica Chastain) zasjale su u kontrastnoj crno-bijeloj kombinaciji.

cameron diaz 660 Iz prvih redova: Nedelja mode u Parizu

U prvim redovima samo zvezde

Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld) i nova modna muza Elizabet Olsen (Elisabeth Olsen) uklopili su se u mornarsko plavoj kombinaciji sa zlatnim detaljima. Karlu sjajno pristaje mlada Elizabet!

elizabeth olsen 435 Iz prvih redova: Nedelja mode u Parizu

Modni guru i zvezda u usponu

Revija nije mogla proći bez ikone stile Olivije Palermo (Olivia Palermo) koja je ponovno u trendu zajedno sa svojim dečkom koji prati modne savjete svoje stilski osvještene djevojke. Olivia se smjestila uz lijepe Nataliju Vodjanovu (Natalia Vodianova) i Bar Refaeli (Bar Refaeli). Sve zajedno svakako čine najljepši red revije!

bar rafaeli 660 Iz prvih redova: Nedelja mode u Parizu

Ikone stila su bile veoma zapažene

Dajen Kruger (Diane Kruger) u zadnje vrijeme ne oduševljava kombinacijama onako kako smo od nje navikli, međutim nećemo joj zamjeriti ovu neobičnu kombinaciju Pradine haljinice i čizmica preko gležnjeva! Možda neobičan izbor za tjedan mode, ali svakako hrabro! Berenis Beho (Berenice Bejo) odigrala je na sigurno u crvenoj haljini, dok se Selma Hajek (Salma Hayek) odlučila za muško odijelo koje ipak njenim oblinama ne laska kao večernje haljine u kojima smo je navikli viđati. Kejt Mos (Kate Moss) i dalje nosi malu crnu haljinu bolje od svih! Za Pradin after party ogrnula se krznom i prošetala ni manje ni više nego – golih nogu! No, radi se o Kejt.

Picnik collage23 Iz prvih redova: Nedelja mode u Parizu

Moderne kombinacije ili ne?

Vanesa Paradi (Vanessa Paradis) jednostavno zna! Tako je i ovaj put pokazala svoje poznavanje mode u bijeloj haljini nalik vjenčanici. Kombinaciju je začinila neobičnom kožnom jaknom i bijelim salonkama na visoku petu. Vjerujemo, sve su oči na reviji Chanel-a bile uprte u nju, i to ne zbog tračeva oko raskida sa Džonijem Depom (Johnny Depp)! Ponovno Kamerun i ponovno Dajen, ovaj put u klasičnoj crnoj. Dok se Dajen odlučila za nimalo poseban print, Kameron je relativno dobru kombinaciju nagrdila frizurom koja joj nikako ne pristaje. Mišel Dokeri (Michelle Dockery) kao da se nije htjela istaknuti. U ovom dosadnom kostimu u tome je i uspjela.

Picnik collageh1 Iz prvih redova: Nedelja mode u Parizu

Klasične boje su uvek dobar izbor


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments