Iako je prošla mnogo “tiše” nego Nedelja mode u Njujorku koja je definitivno imala šta da poruči kako svojim kreacijama, tako i izborom modela koji su iste prošetali pistama, i Londonska nedelja mode se može pohvaliti revijama koje su doprinele razvoju modne scene i postavljenju novih modnih trendova za jesen 2017. Neki dizajneri su igrali na kartu jednostavnosti i praktičnosti, dok su neki žudeli za nečim ekstravagantnijim ili pak, mnogo nežnijim, romantičnijim i bajkovitijim. Svakako, sva modna “čula” i ukusi su definitivno zadovoljeni.

Bilo kako bilo, Nedelja mode u Londonu je i zvanično završena, a sva pažnja se seli dalje, u Milano. Ipak, pre nego što čekiramo šta nam je to pripremila italijanska prestonica mode, podsetimo se najboljih revija sa LFW.

Burberry

Crno bela rapsodija. Poslovni komadi u kombinaciji sa ženstvenim formama. Crne čizmice sa visokom potpeticom i upadljive, klasične ručne torbe. Spoj košulja i čipke. Spoj smelog i klasičnog. Spoj svakodnevnog i ekstravagantnog, za smele devojke.

Iz prvog reda Revije koje su obeležile LFW 1 Iz prvog reda: Revije koje su obeležile LFW

Christopher Kane

Može jednostavno, a može i upadljivo, upečatljivo. Može belo, a može i jarko, u boji. Može metalik, a može i čisto, nežno i čipkano. Može smelo i drugačije, a može i lagano, svakodnevno, neformalno.

Iz prvog reda Revije koje su obeležile LFW 2 Iz prvog reda: Revije koje su obeležile LFW
Comments