Da je listanje Instagrama olimpijska disciplina, sigurno bih zauzela neko solidno mesto budući da sam u stanju da čak i nesvesno uđem u aplikaciju i počnem da skrolujem i sejvujem sve živo. Uh, taj “saved” folder je još bolji za nagraditi medaljom – u njemu nema šta nemam! Ali, ako oduzem objave o mačkama, rakunima i drugim genijalnim životinjama, ima tu dosta objava koje mogu poslužiti kao solidna modna inspiracija. Ovo su autfiti koji nam sigurno svima mogu pomoći da izgledamo dobro ovog leta.

Must have za leto? Bela maksi haljina, a bonus poene dobijaš ako je pletena! Lep, udoban i prijatan izbor od jutra do večeri, što se mene tiče.

Bele rade ne izgledaju lepo samo na noktima, već i na aksesoarima. Ovakva preslatka torbica se odlično slaže uz ležerne kombinacije koje uključuju džins.

Lepršava haljina sa cvetnim printom je tako leto! Nosi je uz jednostavne bele patike i osećaj se kao milion dolara tokom celog dana.

Da se razumemo, ovakva kombinacije je apsolutno nepogrešiva – svakog leta!

Za one koji vole ležernost na maksimumu – chunky sandale i pletivo bez rukava su ključni trendovi 2020.

U ovakvoj haljini bismo mogli da ŽIVIMO!

Jarke boje su uvek poželjne tokom leta, zato obavezno nabavi makar jedan komad u ovoj sunčano žutoj nijansi.

Dobar džins + dobra košulja = dobar autfit u svim prilikama.

Pruge su popularne i ovog leta i čini nam se da se najbolje slažu sa midi suknjom A kroja. Košulja ili majica – izbor je na tebi!

Takozvana kratka odela doživljavaju svojih pet minuta ove sezone, a ovaj model u gingham printu je baš pravi letnji.

Košulje i bluze od prozirnih materijala garantuju chic izgled i prijatan osećaj tokom dugih letnjih dana. We love!

Surfer vibe kao letnji stil života! Kupaći kostim, havajska košulja, mnogo boja i printova – dobro raspoloženje je zagarantovano.

Comments