Vreme kada ćemo gotovo svaki dan, po ceo dan nositi samo kupaći kostim polako se približava. Ako imate sreće da odete na odmor odmah pri početku sezone, no to sada nije ni bitno… Dakle, kupaći kostim. Tako je teško odabrati odgovarajući model! Najpre, u moru sličnih kupaćih, teško je odabrati neki koji je lep i baš po našem ukusu, a onda dolazimo i do toga kog je modela taj kupaći kostim koji nam se dopada, jer, naravno, ne stoji svakome sve. Muke! Ipak, kako se ne biste razočarale kada svog “lepotana” probate, prvo obratite pažnju na to kakva je vaša građa i šta zapravo želite da istaknete ili pokrijete kupaćim kostimom, pa tek kada pronađete odgovarajući, ali i lep model, tada ga probajte i, nadamo se, kupite!

Ako želite da se hvalite…

… figurom koju ste dovele do savršenstva tokom zime vredno radeći i znojeći se u teretani, odaberite donji deo kupaćeg koji će vašu guzu savršeno istaći, a to je, razume se, minijaturni kupaći kostim! Jer, zašto skrivati nešto tako savršeno? Šalu na stranu, ali zaista ste ponosne na rezultate napornih treninga, tako da se potrudite da to na pravi način i istaknete.

teretana 2 Izaberi donji deo kupaćeg koji ODGOVARA tvojoj građi teretana Izaberi donji deo kupaćeg koji ODGOVARA tvojoj građi
Comments