Jedinstvene i potpuno nekonvencionalne, naušnice koje ukrašavaju čitavu ušnu školjku jedan su od trenutno najpopularnijih modnih trendova. Iako ih možete nositi u brojnim varijantama, svaka od ovih naušnica je dovoljno interesantna i upečatljiva da ih slobodno možete nositi u svim mogućim varijantama, bez obzira na to koji modni stil preferirate. Evo prilike da saznate koje će naušnice najviše odgovarati vašem tipu ličnosti.

Da biste svoj casual-šik autfit “začinili” na pravi način, odaberite upravo ovaj statement aksesaoar. Možete se odlučiti za sasvim jednostavnu naušnicu ili za onu koja je nešto ukrašenija, ali ćete svakako i sa jednom i sa drugom varijantom upotpuniti svaki svoj casual autfit. Ukoliko uz svoj autfit nosite svilenu maramu, onda bi naušnica koja na sebi sadrže detalje u vidu bisera ili dijamanata bila odličan izbor za vas.

kako da nosite nausnice 1 Izaberi naušnice prema svom tipu ličnosti (GALERIJA) kako da nosite nausnice 2 Izaberi naušnice prema svom tipu ličnosti (GALERIJA) kako da nosite nausnice 3 Izaberi naušnice prema svom tipu ličnosti (GALERIJA)
Comments