Izaberi trendy Esmara poslovne odevne komade – Budi sigurna u ono što nosiš


Predstavljamo vam pet poslovnih odevnih kombinacija, za urbane, zaposlene žene koje žele da isprate trend, ali i da se osećaju komforno i budu sigurne u ono što nose. Svaka od kombinacija bazira se na po jednom odevnom komadu iz Esmara kolekcije koju možete pronaći u LIDL lancima prodaje, a u pitanju su elegantne pantalone, poslovni sako, bluza, klasična košulja i haljina. Ove Esmara odevne komade odlikuje poznati nemački Hohenstein kvalitet – koji garantuje postojanost, otpornost, bezbednost materijala i tačnost veličina. Uz to, cena im je izuzetno pristupačna, a možete ih kombinovati na više načina i u svakom izgledati stylish i savremeno. Mi vam predlažemo ovih 5 kombinacija.

Elegantne pantalone

Crne elegantne pantalone, koje su bezvremenski odevni komad uklopite uz komfornu rolku tople boje, ženstven jednobojni sako, i crnu, kožnu tašnu. Look zaokružite plitkim crnim čizmama, koje će doći do izražaja ukoliko blago podvrnete nogavice pantalona.

1 1 Izaberi trendy Esmara poslovne odevne komade – Budi sigurna u ono što nosiš

Crno-bela bluza

Urbanu i komfornu crno-belu bluzu možete nositi na više načina, a mi predlažemo da je uklopite uz dugu, plisiranu suknju karamel boje i elegantni, beli kaput. Ovaj look upotpunite dubokim crnim čizmama koje daju na ženstvenosti, kao i malom, crvenom torbom. Bluza će odavati utisak elegantnosti ali i ozbiljnosti.

2 2 Izaberi trendy Esmara poslovne odevne komade – Budi sigurna u ono što nosiš

Poslovni sako

Karirani poslovni sako kompletiraće svaki vaš look spreman za odlazak u kancelariju. Mi vam preporučujemo da ga uklopite uz košulju preko koje ćete obući pulover, kao i neobične, kožne, bordo pantalone. Od aksesoara odlučite se za elegantnu bordo torbu i oksford cipele. Ovo je savršena kombinacija za jesenje dane na poslu.

4 2 Izaberi trendy Esmara poslovne odevne komade – Budi sigurna u ono što nosiš

Klasična bela košulja

Poslovni deo vašeg garderobera ne bi bio potpun bez jednostavne, bele košulje, a nju možete uklopiti uz sivi set koji se sastoji od uske suknje dubokog struka i strukiranog sakoa. Ovaj look upotpunite crnim salonkama sa niskom štiklom i urbanom malom tašnom.

3 3 Izaberi trendy Esmara poslovne odevne komade – Budi sigurna u ono što nosiš

Savremena haljina

Savremenu, crno belu haljinu sa tri četvrt rukavima i dužine do iznad kolena uklopite uz oker salonke sa širokom štiklom, i maslinastu, ženstvenu ručnu torbu. Ovaj look biće potpun uz dodatak camel kaputa, koji će vas grejati u toku hladnijih dana a ostavljati sav fokus na vašoj haljini, u kojoj ćete izgledati profesionalno ali i trendy.

5 2 Izaberi trendy Esmara poslovne odevne komade – Budi sigurna u ono što nosiš

BONUS CASUAL LOOKS

Poslovni sako u casual stajlingu

Nakon dana provedenog u kancelariji, ovaj odevni komad možete izneti i u opuštenom izlasku u šetnju ili odlasku na kafu. U ovom slučaju sako uklopite uz klasičnu belu košulju i nezaboravni džins, kao i bordo torbu za svaki dan. Look upotpunite ženstvenim, bordo karminom.

389A6630f e1602588740946 Izaberi trendy Esmara poslovne odevne komade – Budi sigurna u ono što nosiš

Savremena haljina u casual stajlingu

Nakon odlaska na posao, uz par izmena u stilizaciji, ovu crno-belu haljinu možete izneti i u večernjem izlasku na piće sa prijateljicama. U ovom slučaju, uklopite je uz elegantne, crne cipele na štiklu i ženstvenu, statement mini crnu torbu. Look upotpunite neobičnim minđušama.

389A6634f e1602512639116 Izaberi trendy Esmara poslovne odevne komade – Budi sigurna u ono što nosiš

Kao i do sada, LIDL razume vaše svakodnevne potrebe i podržava zaposlene žene. Upravo zato Esmara kolekcija uključuje odevne komade koje možete nositi u poslovnom okruženju, a koji su savremeni i pouzdanog, nemačkog kvaliteta.

LIDL LOGO 1 Izaberi trendy Esmara poslovne odevne komade – Budi sigurna u ono što nosiš

Produkcija fotografija i videa: WANNABE MEDIA studio

Comments