Koliko puta ste se našli u situaciji da gledate u paletu boja lakova za nokte i nikako ne možete da se odlučite koju da namažete? Da li neutralnu bež ili onu u jarko roze?

Znamo, između ove dve boje je velika razlika i baš to predstavlja problem pri izboru, jer jedan deo vas želi nešto neutralno i smireno na a drugi bi poželeo “žurku” na noktima koji neprestano igraju. Baš kao i način na koji biramo da li ćemo staviti karmin u neutralnoj boji ili onaj u crvenoj, tako i izbor boje laka za nokte odaje naše trenutno raspoloženje.

Lila2 Izaberite boju laka za nokte prema HOROSKOPSKOM znaku

Ali šta ako boja koju smo odabrali nije baš tako spontano izabrana već je to zapizano u zvezdama koje vas vode? Neki astrolozi tvrde da je to zaista tako i da boje nisu samo odraz našeg raspoloženja već i horoskopski znak u koje se naazite ima značajan udeo u svemu tome.

Ovan

Ovog proleća potrebno je da se fokusirate na sebe mentalno i fizički. Ako se osećate lepo tako i izgledate. Druga tema ove sezone za ovaj horoskopski znak je veština da se osećate samouvereno šta god radili ili govorili. Razmislite o tome šta vam je potrebno da buste se osećali odlično. Bebi roze će ovog proleća učiniti da se osećate lepo iznutra i od spolja.

Bik

Bikovi će ove sezone biti u znaku dostizanja finansijske nezavisnosti. Želite da uštedite više novca ovog proleća da biste mogli da putujete više. Lak u mint boji na vašim noktima da lakše planirate stvari.

Breskva1 Izaberite boju laka za nokte prema HOROSKOPSKOM znaku

Blizanci

Ovog proleća povedite malo više računa o sebi i svom zdravlju. Blizanci u vezi mogu da očekuju komplikacije što dovodi do toga da morate biti u najboljem izdanju da biste se nosili sa izazovima. Svetloplava boja laka za nokte biće vaša dobitna kombinacija  i ublažiće probleme.

Rak

Za Rakove proleće će biti u znaku suptilne romanse. Kada vam se ukaže prilika delujte spontano, Prigrlite vašu detinjastu stranu, zabavljajte se i budite romantučni. Lak žute boje učiniće ovo proleće još zanimljivijim.

Comments