Groznica vrelih letnjih večeri je već počela. Dok razmišljate gde ćete na more, Lisca je tu da vam pomogne pri odabiru kupaćeg kostima za ovu sezonu. U četvrtak 16. juna, u Ben Akina White Lounge Beograd, predstavljena je nova kolekcija kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za leto 2016.

Raznoliku ponudu kupaćih kostima dopunjuje bogat izbor modnih dodataka za plažu, kao što su haljine, japanke, torbe, peškiri i marame. Liscina ponuda, osim ženskog, uključuje i liniji kupaćih kostima za deci i za muškarce.

PIC 3982 Izaberite IDEALAN kupaći kostim za ovu sezonu

Na događaju koji je bio organizovan samo za medije, su prisustovali pripadnici skoro svih vodećih magazina i portala u Srbiji, a pridružila nam se i poznata blogerka Lili Mitrović – Amo Lusso. Direktor firme »Lisca Srbija«, gospodin Gorazd Uratnik, je novinare bliže upoznao sa pojedinostima kolekcije.

Šarena Ben Akiba zakuska i fantastična dekoracija Studija Pjaf, su se savršeno uklopili uz spektar boja iz Liscine kolekcije za predstojeće leto. Tropski raj je zaveo sve prisutne, koji su uz ritmove muzike koja podseća na godišnji odmor i neke egzotične destinacije, mogli da uživaju istražujući nove trendove za plažu.

PIC 4100 Izaberite IDEALAN kupaći kostim za ovu sezonu

Šta je Lisca pripremila za leto 2016?

Kupaći kostimi Lisca Selection će obojiti letnje dane u energičnu zelenu i narandžastu te u glamuroznu crnu ili belu. Smeli trendi krojevi naglasiće zavodljivost ženskog tela. Prefinjene kopče ćete u skladu sa svojim željama moći da namestite na udobne modele, a uz njih izaberite senzualne, prozirne ili elegantne letnje haljine i tunike.

Moderno dizajnirana serija Lisca Fashion razveseljavaju udobnim, proverenim krojevima, ali i mladalačkim izrezima i modelima koji se mogu nositi na više različitih načina. Ovaj put kolekcija donosi još više modnih dodataka, kao i “mix&match” serija.

CHEEK Zigzag 42861 T3 Izaberite IDEALAN kupaći kostim za ovu sezonu

Razigranost, boje i moderna opuštenost karakterišu kolekciju kupaćih kostima Cheek by Lisca, što će razveseliti ne samo one koje uživaju u baru na plaži, već i one koje obožavaju surferske užitke na morskim talasima. U novoj kolekciji prepliću se “shinny” učinak svetlucavih tačkica, “laser cut” modeli koji podsećaju na romantično heklanje i etno geometrijski uzorci koji su sačuvali razigranu razuzdanost.

LISCA Africa 49247 X2 Izaberite IDEALAN kupaći kostim za ovu sezonu

Baš kao što su žene različito građene, isto tako imaju i različite ukuse. Jedne oduševljava minimalistička elegancija, druge neobični krojevi i energični uzorci, treće na prvo mesto stavljaju udobnost i funkcionalnost. Kolekcija kupaćih kostima Lisca za 2016. stoga donosi za svakoga ponešto.

Comments