Nakon sedam dana glasanja i 25 predloga stranih pesama koje su obeležile 2011. godinu, svojim glasovima na našoj fan stranici izabrali ste pobedničku pesmu.

1. Strani hit godine je “Rolling In the Deep” neponovljive Adel (Adele), koja je definitivno muzička kraljica ove godine. Adel je nedavno od magazina “Billboard” dobila priznanje za najtiražniju umetnicu godine, najprodavaniji album i singl godine. Sigurni smo da naša titula nije poslednja za nju i da će kruna njene dosadašnje karijere biti Grammy, koji će se u februaru naredne godine sigurno naći u njenim rukama.

2. Na drugom mestu je Moves Like Jagger”, hit benda Maroon 5 i Kristine Agilere (Christina Aguilera). Ovaj duet osvojio je vaša srca tokom protekle godine. Većina devojaka seče vene za Adamom Levinom (Adam Levine), a i Kristina se vratila iz mrtvih, malo bucmastija, ali i dalje sa sjajnim glasom koji se odlično uklopio sa Adamom u ovom duetu.

3. Na trećem mestu nalazi se Rijanina pesma “We Found Love”. Za poslednjih šest godina snimila je šest albuma. Iako se nijedan nije našao na prvom mestu američke top liste, njeni singlovi pronašli su put do milionskog broja fanova. Za kratko vreme ova pesma je postala jedna od omiljenih ove godine.

4. “Party Rock Anthem” benda LMFAO je na četvrtom mestu. Iako su neki pomislili da će ova grupa biti “one hit wonder”, LMFAO je ove godine zabavljao publiku sa nekoliko pesama koje su obeležile godinu i pokrenule novi muzički talas. Ipak, najviše se izdvojila ova pesma, koja se očigledno dopala i vama.

5. “Danza Kuduro” – Don Omar i Lucenzo su na petom mestu. Iako će neki od vas pomisliti “Ma ko su ovi”, kada čujete pesmu sve će vam biti jasno. Ovo je pesma koja je obeležila leto 2011, a vi ste odlučili da je zaslužila da se nađe na petom mestu među hitovima koji su obeležili ovu godinu.

Ostale pesme koje su se našle na listi TOP 10 hitova 2011. godine su:

6. “Rain Over Me” – Pitbull ft. Marc Anthony

7. “On the Floor” – Jennifer Lopez ft. Pitbull

8. “Welcome to St. Tropez” – DJ Antoine vs Timati ft. Kalenna

9. “Grenade” Bruno Mars

10. “Give Me Everything Tonight” – Pitbull ft Ne-Yo, Afrojack and Nayer

Hvala vam što ste glasali!

Comments