Sve i da te još nije uhvatila praznična euforija, to će se svakako uskoro desiti. Pitanje “Gde ćeš za Novu?” postaje glavna tema ovih dana i krajnje je vreme da razmisliš o tome kako ćeš izgledati u najluđoj noći.

Međutim, ovo svakako nije vreme za neke drastične promene vašeg izgleda, niti za isprobavanje nekih novih tehnika za ulepšavanje za koje ne možete biti sigurni kako će vam stajati ili kako će se određeni tretman na kraju odraziti na vaš izgled.

Izbegni ove greške u ulepšavanju pred Novu godinu  Izbegni ove greške u ulepšavanju pred Novu godinu

Zato, ovo nikako nije vreme za ove stvari:

Kozmetički tretman

Nikako ne bi trebalo da idete na hemijski piling, ili neki drugi tretman za koji je predviđeno određeno vreme za oporavak, ili za koji niste sigurni kako će vaša koža odreagovati.

Samopotamnjivanje

Zima je, bledi ste, a to baš i nije vaše najizazovnije izdanje. I zato ste posegnuli za kremom za samopotamnjivanje i preterali! Niste lepo naneli, ispali ste šareni, narandžasti… Zato je i najbolja opcija da apsolutno zaboravite na samopotamnjivanje. Bolje bele, nego narandžaste!

Čupanje obrva i depilacija

Depilaciju i obrve uradite u salonu! Ukoliko pokušate da uštedite i da sve to uradite sami, moguće je da ćete previše počupati obrve, ili iritirali kožu depilacijom, a nećete imati vremena da čekate da se stanje poboljša.

Promena frizure

Izbegni ove greške u ulepšavanju pred Novu godinu 1 Izbegni ove greške u ulepšavanju pred Novu godinu

Svaki odlazak kod frizera donosi i mali rizik da nešto neće ispasti baš onako kako ste planirali! Zato je bolje da se generalno, pred neki važan događaj ne upuštate u eksperimentisanje sa svojom kosom.

Bubuljice

Ništa neprijatnije nego kada vam pred važan događaj iskoči džinovska bubuljica, ali da, može biti gore! Gore od bubuljice je do pola isceđena bubuljica ili krater koji ste napravili kopanjem svog lica. Zato se držite korektora i kopanje po licu ostavite za posle praznika!

Pročitajte i ovo:

Nova godina: Novi početak za stare navike

On, ona i Nova godina

 Lenka Gatić

Comments