Na nedavno održanom izboru za najlepšu devojku Srbije u organizaciji Miss Yu kompanije naša kreatorka Marija Šabić tradicionalno je predstavila svoju kolekciju za narednu sezonu.

Marija Sabic Miss Srbije 2 Izbor za Miss Srbije: Marija Šabić promovisala novu kolekciju

Ovaj put Marija je predstavila deo svoje kolekcije koju će u potpunosti predstaviti na Drugom Serbia Fashion Week-u Novom Sadu.

Marija Sabic Miss Srbije 4 Izbor za Miss Srbije: Marija Šabić promovisala novu kolekciju

Kolekcija inspirisana Prvim Svetskim ratom, oduševila je ljubitelje visoke mode koji sada sa nestrpljenjem iščekuju 15. oktobar, kada će se u 20:45h održati Marijina revija u hotelu „Park“, na SFW-u u Novom Sadu.

Marija Sabic Miss Srbije 1 Izbor za Miss Srbije: Marija Šabić promovisala novu kolekciju Marija Sabic Miss Srbije 5 Izbor za Miss Srbije: Marija Šabić promovisala novu kolekciju Marija Sabic Miss Srbije Izbor za Miss Srbije: Marija Šabić promovisala novu kolekciju

Zvanično najlepša srpkinja Marija Ćetković, blistala je u haljini iz nove kolekcije Marije Šabić, koja već nekoliko godina uspešno sarađuje sa kompanijom Miss Yu kao oficijelni dizajner večernjih toaleta za predstavnice Srbije na Miss Yu, Miss Universe i Miss Europe takmičenjima.

O modelima iz kolekcija Marije Šabić više informacija možete naći na zvaničnom sajtu i Facebook stranici.

Comments