Priznajemo, 2020. godina nije bila idealna, i količina svečanih prilika u kojima bismo mogli bezbrižno da se radujemo – bila je zaista mala. Ipak, možda smo baš zbog toga naučili više da cenimo svaki lepi, mali ili veliki trenutak koji nam se dogodio ove godine, i svaku priliku proslavili smo u malom krugu izuzetno bliskih ljudi, shvativši da je to zapravo sve što nam je potrebno i važno u životu. I mada smo rođendane, slave, godišnjice, veridbe i venčanja u ovoj godini proslavili intimno, to nas nije sprečilo da podjednako kao i ranijih godina poželimo da se sredimo za njih i prikažemo sebe u najboljem izdanjuKo kaže da je potrebna žurka od hiljadu ljudi da bismo obukle omiljenu haljinu ili omiljeni par cipela na štiklu? Niko! A i ako neko pokuša, biram da ga ne slušam. Trebalo bi da cenimo svaki trenutak u kojem se osećamo lepo, i zato vam u nastavku predlažem nekoliko savršenih pari obuće za svaku specijalnu priliku koja vam se pruži ove godine!

Lokalni brend ZaaZou Handmade shoes veoma dobro razume potrebu da u obući koju nosimo izgledamo autentično i osećamo se ženstveno, a da pritom budemo bezbrižne po pitanju njenog kvaliteta. Oni svaki par obuće izrađuju sa punom pažnjom i u potpunosti ručno, od italijanske kože najvišeg kvaliteta, prema željama i potrebama dama koje ih poručuju. Bilo da ste mlada i tražite svoj savršeni par za venčanje, ili da ste kuma, sestra, majka, drugarica – ZaaZou brend je tu da učini da se osećate posebno, uz dodatak jedinstvenih modnih detalja u vidu mašni i ukrasnih šnala na vaš par cipela. Takođe, ukoliko ste jedna od onih devojaka koje se komfornije osećaju u ravnoj obući, a ipak želite da budete elegantne, brend ZaaZou vam nudi i modele iz svoje Flat kolekcije, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo naše ZaaZou favorite koje ćete moći da nosite u svim specijalnim prilikama koje vam predstoje.

Cloud sandale

Ove sandale sa suptilnim redovima cirkona savršene su cipele za svaku priliku u kojoj možete da istaknete svoju ženstvenost i lepotu. One su timeless modni aksesoar koji se uklapa uz svaki odevni komad iz vašeg ormara, dok istovremeno svakome od njih daje duh nežnosti. Pored njihove lepote i forme, uživaćete u njihovom komforu i kvalitetu.

 Izdvojili smo modele sandala i baletanki koje su idealan izbor za venčanja i druge specijalne prilike

Bele Ely sandale na štiklu sa mašnom

Ukoliko ove godine imate u planu venčanje, ili nestrpljivo čekate sledeću.. ili jednostavno maštate o tome, imamo savršen par cipela za vas! Ely sandale iz ponude brenda ZaaZou savršen su spoj elegantnosti i komfora, kao i nežnosti. U njima ćete izgledati i osećati se kao princeza, a moći ćete da izdržite ceo dan hodanja, fotografisanja, prvog plesa, i zatim plesanja do kasno u noć! Provedite najvažniji dan u svom životu u savršenom paru cipela, jer kada žena nosi cipele koje joj odgovaraju – ništa je ne može zaustaviti!

 Izdvojili smo modele sandala i baletanki koje su idealan izbor za venčanja i druge specijalne prilike

Sparkle sandale na štiklu 

Ove sandale će definitivno sav fokus događaja preusmeriti na vas, a rođendan je savršena prilika za to! Naročito ukoliko je u pitanju neki jubilarni, kao što je 18-ti ili 30-ti – kada ste apsolutna zvezda celog dana i večeri. Ove sandale će sijati zajedno sa vama, a izazvaće u vama osećaj posebnosti kojom ćete zračiti i koja neće proći neprimećeno!

 Izdvojili smo modele sandala i baletanki koje su idealan izbor za venčanja i druge specijalne prilike

Bow tie ili Snake flat balentanke

Ukoliko više volite da se osećate komforno i nosite ravnu obuću, važno vam je da budete elegantne ali i da vam bude praktično, savršen model cipela za vas su bow tie baletanke u lila boji koja je u trendu ove godine, kao i snake flat za one sa malo više edgy estetikom. U ovim baletankama izgledaćete ženstveno, a moći ćete da obavite sve dužnosti koje imate tog dana, bez imalo muke i sa lakim koracima!

 Izdvojili smo modele sandala i baletanki koje su idealan izbor za venčanja i druge specijalne prilike
Comments