Koliko se trendovi menjaju iz sezone u sezonu pokazuje i to da sve one devojke koje su se do skoro pažljivo iscrtavale korektorima i olovkama, te pažljivo oblikovale svoje lokne kako bi izgledale što doteranije i savršenije, sada furaju izgled upravo sam se probudila.

Neočešljana kosa, diskretna šminka i udobna garderoba su nešto što je sada najpopularnije. Uostalom, pogledajte Kim Kardašijan, čak je i ona potpuno izmenila svoju rutinu sređivanja i sada u najmanju ruku izgleda -prirodnije!

Ipak, ukoliko ste počele da slavite i radujete se što je mukama oko sređivanja došao kraj, vreme je da vam kažemo bolnu činjenicu, a to je da je tanka linija između “upravo sam se probudila” izgleda i izgleda neuredne i zapuštene devojke.

Zapravo, da biste izgledale kao da ste se upravo probudile, potrebno je često i više truda i napora nego za potpuno sređivanje na koje ste navikli. Šminkanje koje treba da izgleda kao da nemate šminku na licu je mnogo zahtevnije nego teška kompletna šminka. Vi zapravo i dalje nanosite mnogo proizvoda, samo su tehnike nanošenja i nijanse proizvoda drugačije.

Kosa bez razdeljka

Kul devojke Izgled upravo sam se probudila 1 Izgled upravo sam se probudila

Napravite nepravilan razdeljak, prebacite kosu sa strane i slično. Tako ćete postići veći volumen i seksi frizuru, ali koja izgleda kao da se uopšte niste trudile. A zapravo vam treba fen, mus za volumen, sprej za sjaj kose, lak, a možda čak i neki stajler za kosu kako biste dobile te neobavezne talase!

Ten bez mana

Kul devojke Izgled upravo sam se probudila 2 Izgled upravo sam se probudila

Vaše lice treba da izgleda sveže, sjajno, mlado i bez mana! To podrazumeva dobre podloge i korektore, koji imaju veliku moć prekrivanja, a ne razmazuju se i što je važnije ne izgledaju neprirodno na vašem licu. Birajte one proizvode koji u sebi imaju čestice koje reflektuju svetlost, kako bi vaše lice delovalo sjajno i sveže. Naglasite uglove očiju, jagodice i gornju usnu svetlijom senkom koja se presijava. Na kapke takođe stavite svetlucave senke, najbolje kremaste, a na usne nežne, prirodne nijanse koje će činiti da vaše usne izgledaju sočno.

Punđa

Kul devojke Izgled upravo sam se probudila 3 Izgled upravo sam se probudila

Ako nemate vremena da provedete jutro nameštajući kosu tako da izgleda neuredno, napravite neurednu punđu. Neka pramenovi slobodno štrče!

Dupli čvor

Kul devojke Izgled upravo sam se probudila 4 Izgled upravo sam se probudila

Još jedna ideja za jednostavnu punđu je i dupli čvor! Vežite kosu u visoki rep, ali tako što ćete je začešljati prstima a ne zalizati češljem. Rep onda podelite na dva dela i uvrtite. Onda takva dva pramena vežite u čvor, pa još jedan! Poslednje što treba je da ovu frizuru učvrstite uksnicama. Delovaće kao komplikovana frizura, a ustvari je veoma jednostavna.

Popodnevna dremka

Kul devojke Izgled upravo sam se probudila 5 Izgled upravo sam se probudila

Ovako ćete izgledati kao da ste se upravo probudile, nakon što ste odremale jednu partiju. Izuzetno seksi izgled! Niska punđa sa prednjim delom koji je pušten i blago talasast, upotpunjuje svetlucava šminka. Kremasta sjajna senka je veliki trend ove sezone. Roze, krem ili boja breskve -izaberite onu boju koja se najbolje slaže uz boju vaših očiju. Sočne usne i blago, roze rumenilo i spremne ste!

Lenka Gatić

Comments