Zvuči neverovatno, zar ne? Ali, moguće je! Da, moguće je da izgledaš stajliš čak i kada voziš bicikl! I to ne u onom sportskom smislu, kao, moderna sportska oprema, već u onom najženstvenijem i najatraktivnijem smislu. Jer, ako mogu Francuskinje, zašto ne bismo mogle i mi?

Dakle, sve što nam je potrebno jeste onaj divni, starinski bicikl i naša omiljena ženstvena i romantična garderoba. Ili urbana i trendi, zavisi koji stil preferiraš. Za početak, najudobnija varijanta svakako su farmerke ili šortsevi jer je u njima najlakše da voziš bicikl. Logično. Odaberi one skinny ili, naprotiv, široke suknja-pantalone i uz jednostavne bele plitke patičice izgledaćeš tako slatko! Omiljena tašna, naočare za sunce i pusti da ti blagi povetarac mrzi kosu dok jezdiš gradom. Ah, tako romantično! A savršeni dodatak ovoj bajkovitoj priči jesu i ženstvene majice sa karnerima. Na primer. Tako šik!

A ako si više za šorts “varijantu”, ponesi onu proverenu varijantu u vidu teksas šortsa koji možeš ukombinovati sa košuljom i sakoom za savršenu, efektnu kombinaciju, a u onim ležernijim prilikama, neka tvoj izbor bude simpatični beli šorts sa tregerima u kombinaciji sa prugastom majicom. Baš onako u pariskom stilu!

Izgledaj stajliš i dok voziš bicikl 6 Izgledaj stajliš i dok voziš bicikl! Izgledaj stajliš i dok voziš bicikl 5 Izgledaj stajliš i dok voziš bicikl!
Comments