Najpre, da se razumemo odmah na početku – šminka će vam biti potrebna, ali one najosnovnije stvari i, što je najvažnije, u prirodnim tonovima. Nećete koristiti jaku i upadljivu šminku koju mnoge devojke preferiraju, već naprotiv, one suptilne nijanse pomoću kojih ćete izgledati lepo i sveže, a ne kao da imate “masku” i nikako ne isto kao ostale devojke koje viđate na ulici. Upravo zbog toga ćete lako i dobiti prirodan izgled, a na prvi pogled se neće ni “provaliti” da ste našminkane. Izgledaćete nežno i ženstveno i prosto besprekorno!

Najpre, počnimo od kože. Nakon što ste očistile lice i nanele podlogu, na red dolazi puder. Obavezno birajte onaj koji je za nijansu svetliji od vašeg tena, nikako tamniji, jer to ne deluje prirodno, a i lako će vam se potkrasti greška u vidu linije od pudera između lica i vrata. Ukoliko želite, malo hajlajtera možete naneti na jagodice i bradu, tik ispod usana, za prirodan i svež sjaj.

koza Izgledajte prirodno i prelepo uz MINIMUM šminke

Obrve daju odličan okvir vašem licu i ulepšavaju ga, pa ih nikako nemojte preskočiti. Olovkom za obrve ili senkom ih popunite i oblikujte, a dobar beauty potez bio bi da vaše obrve putu što prirodnije, odnosno, da ih ne počupate da budu pretanke jer ćete delovati izveštačeno. Naravno, ne kažemo da treba da imate “šumu” od obrva, ali držite se nekog prirodnog oblika.

obrve Izgledajte prirodno i prelepo uz MINIMUM šminke

Kada je reč o šminkanju očiju, malo sjajne senke u boji kože i braon maskare (jer je najbliža prirodnoj boji vaših trepavica) biće dovoljni da savršeno prirodno istaknu vaš pogled i daju mu sjaj. Neće se primećivati da ste našminkane, a vaš pogled će ipak biti upečatljiv i čak mnogo lepši nego sa tamnijim smokey eyes-om.

oci1 Izgledajte prirodno i prelepo uz MINIMUM šminke
Comments