Odevne kombinacije bele boje oduvek su bile savršen izbor! Idealne su za nošenje u svim prilikama, pa ih možete poneti i u sportskoj, poslovnoj i u elegantnijoj varijanti. Bilo da je reč o haljinama, majicama ili pantalonama bele boje, u ovim odevnim komadima ćete biti primećene gde god da se pojavite. Pogledajte šta smo za vas danas izdvojili iz ponude Wannabe Shop-a!

Elegantna bela haljina sa detaljima od čipke odličan je izbor za svaku svečaniju priliku! Iako klasičan, ovaj model haljine je veoma efektan, a još ako se upotpuni adekvatnim aksesoarima, nikako ne može biti promašaj! Mi vam danas predlažemo haljinu Sabra, koju možete pronaći i naručiti na Wannabe Shop-u.

izgledajte velicanstveno u belom wannabe shop Izgledajte veličanstveno u belom

Efektne minđuše mogu upotpuniti svaku odevnu kombinaciju, pa tako i elegantnu belu haljinu. Mi smo danas izabrali prelepe minđuše Dve Šmizle, zato što su veoma efektne i nisu prenapadne. Ukoliko su se i vama dopale, možete ih naručiti ovde.

izgledajte velicanstveno u belom wannabe shop 2 Izgledajte veličanstveno u belom

Ženama cipela nikada nije dosta, a ako do sada u svoju kolekciju niste uvrstile i elegantne bele sandale, onda je pravo vreme da to uradite. Nama su se posebno dopale ove sandale Šafran, koje možete naručiti na našem Wannabe Shop-u!

Comments