Bilo da si zaboravila da namažeš kremu sa zaštitnim faktorom ili si jednostavno zaspala sunčajući se, desilo ti se da izgoriš! Ajao! Crvenilo, bolna koža, zatezanje… A nakon svega toga znaš da ćeš se još i sva “oljuštiti” kao mladi krompirić. Ne samo da je neprijatno za osetiti, već je i baš neprijatno za videti jer, da, izgledaš zaista strašno. Baš kako se i osećaš.

I iako imaš nagon da cela zaroniš u ledeno hladni jogurt, verujemo da si svesna toga da nekada ipak treba da izađeš iz kuće, u svet, među ljude. A kako bi u toj prilici izgledala iole “normalno”, evo kako bi mogla da se našminkaš tako da zakamufliraš svoju kobnu grešku. Da, upravo tako, šminka ti može pomoći u tome da ponovo izgledaš dobro, iako se ispod nje i dalje sve crveni!

Nemoj da brineš – dokle god nemaš otvorene rane od sunca, a verujemo da ih nemaš, u redu je da na svoju kožu naneseš neki od beauty proizvoda. Najpre, pre nego što počneš da se šminkaš, na čistu kožu nanesi hidratantnu kremu koja će je nahraniti i pružiti joj potrebnu vlažnost i negu. Osim toga, slobodno možeš staviti i neku nežnu, hranjivu masku koja će te rashladiti i osvežiti. Uh da, to prija!

sminka 2 Izgorela si? Evo kako da se našminkaš!
Comments