Često privlačnost nije obostrana, ili nije toliko jaka da bi proradila hemija i interesovanje za nekoga krenulo u romantičnom pravcu, ali je istovremeno dovoljna da o nekome imamo dobro mišljenje i da ga smatramo zanimljivom osobom sa kojom bismo se rado družili. Ponekad nam neko treba kao “rezerva” u frend zoni, čak kao oslonac koji nam pomaže da održimo vezu koju imamo. Mnogo je razloga zašto nekoga želimo da držimo na bezbednom odstojanju, ali dovoljno blizu i da sa njim budemo “samo prijatelj”. Evo kako se koji znak snalazi da to izvede:

Ovan

Ovan će koristiti posao i ambiciju kao izgovor da ne želi vezu. Time će vam staviti do znanja da niste neprivlačni i nepodesni i da mu ne smetate – ako ne tražite od njega da vam se posveti. Za druženje ima vremena i energije, ali nešto više od toga bi mu skrenulo pažnju sa, u ovom trenutku, važnijih stvari.

Bik

Reći će vam da je upravo izašao iz teške i naporne veze, da još nije raščistio sa svojim osećanjima i da mu je potrebno neko vreme da se posveti sebi i da postavi svoje prioritete. I to će biti sasvim istinito, jer su Bikovi pošteni. On možda prepoznaje u vama kvalitete osobe sa kojom bi želeo da bude u vezi, kad bi bio čistog srca i neopterećen i ne želi sa vama da se upušta u nešto površno i da unapred pokvari nešto što može da bude dobro, ako dođe na red.

frend zona 1 Izgovori koje svaki horoskopski znak koristi da vas drži u frend zoni

Blizanci

Blizanci će sve ostaviti na otvorenom, jer ko zna šta sve zanimljivo i uzbudljivo može da se desi, ako se stvari dešavaju opušteno i spontano. Reći će vam da prvo treba da se družite i da vidite kuda će vas to odvesti.

Rak

Rak će vam reći da je već suviše puta bio povređen i da ne može da se upušta u bilo kakav odnos, dok nije siguran kuda to vodi. On želi samo ozbiljnu vezu, a emotivno nije u stanju da učestvuje u takvoj vezi. Zato je bolje da budete samo prijatelji i da niko ne bude povređen.

Comments