Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Izgradi temelje pozitivnih uverenja

Izgradi temelje pozitivnih uverenja

1/3

Kako da se setiš pozitivnog stava, kad te drugi uvuku u svoju dramu, kad vreme prolazi brzo, kao da si na ringišpilu, sadašnji trenutak ti izmiče kao da ti neko izvlači tepih ispod nogu, stalno se suočavaš sa gomilom zahteva, problema, izazova, prepreka i prosto ne dolaziš do daha od jurnjave? Stres je postao svačije normalno dnevno stanje i svima nam treba napajanje uma pozitivnošću, da nam mozak ne bi pregoreo. Šta zapravo znači biti pozitivan? Držati pažnju na dobrim i boljim stvarima, posmatrati stvari iz šire perspektive, imati u prvom planu ono što te ispunjava, što ti daje smisao, raduje te i opušta…

Svest o realnosti znači da ti određuješ da u prvom planu tvoje realnosti budu dobre stvari. To ne znači da negativne i loše nestaju, ali gube snagu da ti oduzimaju energiju i suviše te zabrinjavaju – a i lakše se nosiš sa problemima i efikasnije ih rešavaš, kad polaziš sa pozitivne polazne tačke. Ovo su smernice koje treba da imaš na umu i da ih se držiš, da bi izgradila i učvrstila temelje pozitivnih uverenja.

Ono što drugi misle i govore o tebi, ne govori o tebi

Ovo je stara i poznata mudrost – kad govoriš o nekom drugom, to zapravo govori o tebi, o tome kakva si ti osoba. Da li osuđuješ, ili pokazuješ razumevanje i toleranciju, da li poštuješ ljude, ili uživaš u tome da ih diskredituješ i razgolićuješ… Ako neko loše i uvredljivo govori o tebi – to ništa ne govori o tebi, ali zato dosta toga razotkriva o njemu.

Slobodna si da budeš to što jesi

To je najviša sloboda i najodgovorniji zadatak koji ljudsko biće može da dosegne i ispuni. Stalno si na tom zadatku i to treba da ti bude priroritet u svakom trenutku. Jer ne samo što si slobodna da budeš ono što jesi, nego je to i tvoja dužnost. Ti si jedina koja živi tvoj život. Hoćeš li praviti ustupke i nastojati da se sviđaš drugima, ili ćeš biti svoja i raditi onako kako tebi odgovara i kako najbolje umeš?

Editors choice