#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Izložba fotografija: “Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara”

Izložba fotografija: “Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara”

U svakom od nas čuči umetnik. Nije potrebno da ste poznato ime u svetu stvaraoca, već samo da imate dobru ideju. U prilog tome govori upravo održana izložba fotografija naše prestonice viđene očima vozača tramvaja broj 2, u jednom od najpoznatijih izložbenih prostora, galeriji “Štab”, u organizaciji trgovinskog lanca IDEA. Kako su tramvajdžije doživele duh Beograda, kako izgleda krug dvojke viđen očima ovih ljudi, možete proveriti sve do 3. oktobra. Ulaz je slobodan za sve posetioce.

Ovaj događaj predstavlja poziv Beograđanima da razmisle i predlože svoju ideju. Zato iskoristite priliku i razmislite o tome koja je vaša ideja. Kako vi vidite Beograd i šta biste želeli i voleli da uradite za naš grad. Da biste ga učinili lepšim i boljim potrebno je da u odabranim IDEA prodavnicama ili na web sajtu sve do 16. oktobra zajedno sa nama podelite svoje ideje i predloge. Nakon toga ćemo, zajedno sa svim ostalim sugrađanima, glasati za one najbolje koje će IDEA i realizovati.

Jedinstvenu izložbu fotografija beogradskog kruga dvojke, viđenu objektivom tramvajdžija, posetili su mnogi poznati Beograđani, umetnici, glumci, voditelji, kao i novinari, a neki od njih su se ovoj društveno odgovornoj kampanji i pridružili. Za postavku i koncept izložbe pobrinuo se Slavimir Stojanović, jedan od najpoznatijih dizajnera u Srbiji, a poznati autor i voditelj Ivan Ivanović je bio domaćin događaja.

Jedna od autora fotografija Olivera Stojanovic Izložba fotografija: Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara LRG DSC06085 Izložba fotografija: Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara LRG DSC06108 Izložba fotografija: Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara LRG DSC06166 Izložba fotografija: Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara

“Svako od nas, svaki Beograđanin je umetnik na neki način i svojom idejom može da da doprinos našem gradu, a uz podršku IDEE ona će se i sprovesti u delo”, rekao je Slavimir Stojanović i dodao: “Svi mogu da se uključe u akciju, zato pozivam sve, a pre svega moje kolege, umetnike i dizajnere da se pridruže ovoj lepoj inicijativi i da daju svoje predloge i ideje.”

“Dobra ideja je u osnovi svega, zato sam i ja danas ovde, jer želim da učestvujem i podržim da naš Beograd bude lepši, sređeniji i bolji”, rekao je poznati voditelj Ivan Ivanović.

“Moja misija je takva da razgovaram sa Beograđanima i da se bavim njihovim idejama i problemima sa kojima se susreću u ovom gradu”, rekao je Đuro Svilar poznati radio voditelj i dodao: “Baš zbog toga sam danas ovde i podržavam kampanju, jer smatram da je odlična platforma kroz koju će građani moći da menjaju Beograd na bolje.”

LRG DSC03881 Izložba fotografija: Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara LRG DSC05874 Izložba fotografija: Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara LRG DSC06057 Izložba fotografija: Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara

Jedna od autorki fotografija, Olivera Stojanović, vozač tramvaja na liniji broj 2 rekla je da joj je drago što je lično dala podršku ovakvom projektu, ali i zato što je baš njena fotografija izabrana da budeo deo izložbe, jer se bar na jedan dan osetila, ne samo kao vozač GSP-a, već kao hroničar svoga grada.

Ovom izložbom IDEA je najavila svoju novu kampanju “Beograd grad vaših IDEA” namenjenu Beogradu i Beograđanima, u želji da zajedno sa njima učini ovaj grad još lepšim i prijatnijim za život. Događaj predstavlja poziv za sve Beograđane da razmisle i predlože svoju ideju koju će se IDEA potruditi da ostvari, a sve u cilju poboljšanja života u našem gradu.

LRG DSC03840 Izložba fotografija: Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara LRG DSC06042 Izložba fotografija: Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara

Editors choice