Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Jedna od najuzbudljivijih izložbi koje su ove godine održane na umetničkom sajmu Miami Art Basel upravo je ona Pjera Paulina, francuskog dizajnera nameštaja i enterijera.

Organizovana je zahvaljujući modnoj kući Louis Vuitton, koja je projekat ovog dizajnera pod svoje okrilje uzela još 1972. godine sa željom da ga ostvari u okviru današnjih mogućnosti. Tako su neki zaboravljeni komadi nameštaja ponovo zaživeli na ovoj izložbi, čime je prezentovan i avangardni stil, koji danas ne odskače mnogo od zastupljenog stila.

Izložba, a i svečani prijem koji je tom prilikom održan, privukli su sam vrh svetskog džet seta, pa su se među prisutnim zvanicama našli Miranda Ker, Mišel Vilijams, Kejt Hadson, Derek Blazberg i drugi.

Pogledajte kako je izgledala izložba Pjera Paulina.

izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 5 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 6 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 1 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 2 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 3 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 4 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta

Jasna Đorđević

Editors choice