Jedna od najuzbudljivijih izložbi koje su ove godine održane na umetničkom sajmu Miami Art Basel upravo je ona Pjera Paulina, francuskog dizajnera nameštaja i enterijera.

Organizovana je zahvaljujući modnoj kući Louis Vuitton, koja je projekat ovog dizajnera pod svoje okrilje uzela još 1972. godine sa željom da ga ostvari u okviru današnjih mogućnosti. Tako su neki zaboravljeni komadi nameštaja ponovo zaživeli na ovoj izložbi, čime je prezentovan i avangardni stil, koji danas ne odskače mnogo od zastupljenog stila.

Izložba, a i svečani prijem koji je tom prilikom održan, privukli su sam vrh svetskog džet seta, pa su se među prisutnim zvanicama našli Miranda Ker, Mišel Vilijams, Kejt Hadson, Derek Blazberg i drugi.

Pogledajte kako je izgledala izložba Pjera Paulina.

izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 5 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 6 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 1 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 2 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 3 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 4 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta

Jasna Đorđević

Comments