Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Jedna od najuzbudljivijih izložbi koje su ove godine održane na umetničkom sajmu Miami Art Basel upravo je ona Pjera Paulina, francuskog dizajnera nameštaja i enterijera.

Organizovana je zahvaljujući modnoj kući Louis Vuitton, koja je projekat ovog dizajnera pod svoje okrilje uzela još 1972. godine sa željom da ga ostvari u okviru današnjih mogućnosti. Tako su neki zaboravljeni komadi nameštaja ponovo zaživeli na ovoj izložbi, čime je prezentovan i avangardni stil, koji danas ne odskače mnogo od zastupljenog stila.

Izložba, a i svečani prijem koji je tom prilikom održan, privukli su sam vrh svetskog džet seta, pa su se među prisutnim zvanicama našli Miranda Ker, Mišel Vilijams, Kejt Hadson, Derek Blazberg i drugi.

Pogledajte kako je izgledala izložba Pjera Paulina.

izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 5 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 6 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 1 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 2 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 3 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 4 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta

Jasna Đorđević

Editors choice