Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Sandy Schreier počela je sa sakupljanjem kao dete, kada su joj bogate klijentkinje njenog oca, koji je radio u robnoj kući u Detroitu, na odeljenju za krzna, poklanjale haljine koje su nosile samo jednom i posle toga im više nisu odgovarale. Ona je puno vremena provodila sa svojim ocem na njegovom poslu i upijala je duh glamura, stila i visoke mode. Tako se zaljubila u odeću i pronašla svoj specifičan pristup modi.

Više puta je pozajmljivala odeću različitim izložbama MET-ovog Instituta za kostime, a napisala je i dve knjige o stilu filmskih zvezda: “Hollywood Dressed & Undressed: A Century of Cinema Style” i “Hollywood Gets Married“.
Ovi komadi su sastavni deo mog čitavog života, oni su deo moje porodice“, rekla je Sandy za Njujork Tajms, u intervjuu koji je deo promotivne kampanje predstojeće izložbe.

Izložba odabranih predmeta iz kolekcije Sandy Schreier biće otvorena 27. novembra, u Metropoliten muzeju umetnosti u Njujorku, a ove komade će kolekcionarka u narednom periodu trajno ustupiti muzeju.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Editors choice