16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Drugu polovinu šezdesetih godina prošlog veka u Jugoslaviji obeležio je pokušaj velike privredne reforme, odnosno odlučnog i odlučujućeg uvođenja tržišta u socijalističku ekonomiju. Promene u privrednom sistemu dovele su do prave revolucije u odnosu privrede prema potrošačima. Preduzeća i banke počinju da se bore za svoju poziciju na tržištu, tražeći svoj prostor u javnosti. Uspostavljanje nove tržišne ekonomije iznedrilo je i novu estetiku.

Na izložbi “Polet” biće prikazani izabrani novinski oglasi, objavljeni u nedeljniku “Ekonomska politika” u periodu od 1969. do 1980. godine. U pitanju je svojevrsna antologija tog vremena koja vizuelnim narativom oslikava odnos tržišta i privrede, potrebu za približavanjem potrošačima i proširenje marketinških pravila i filozofije.

EI NIS 27.01.1969 Izložba “Polet”

Otvaranje izložbe, 27. marta, biće u okviru 4. međunarodne konferencije (Grafički) Dizajner: Autor ili univerzalni vojnik

Izložba će biti postavljena u dva galerijska prostora: u Likovnoj galeriji i u galeriji “Podroom” u Kulturnom centru Beograda. Bogata vizuelna građa sistematično je kategorizovana na preko 100 svetlećih panoa, uklopljenih sa konkretnim podacima, tako da cela izložba funkcioniše kao jedna velika infografika, koja na najbolji način prenosi duh vremena i svedoči o društvenom ustrojstvu tog doba.

Nesvakidašnji spoj zapadnih tekovina oglašavanja – s jedne, i socijalističkog estetizma – s druge strane. Progresivna likovnost, duhovitost, visoki konceptualni dometi i lajfstajl u pokušaju!

Osetite oglašavanje na jugoslovenski način!

Izložbu “Polet” podržao je NIS – kao društveno odgovorna kompanija u okviru programa pod nazivom “Kultura bez granica”. Produkcija izložbe: studio “Metaklinika”. Autorski tim: studio “Metaklinika”, Mijat Lakićević, studio “Petokraka”. Partneri na projektu: Kulturni centar Beograda i Međunarodna konferencija (Grafički) Dizajner: Autor ili univerzalni vojnik.

Otvaranje izložbe, 27. marta, biće u okviru 4. međunarodne konferencije (Grafički) Dizajner: Autor ili univerzalni vojnik.

Editors choice