Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Već smo imali priliku da vam predstavimo Stefana Kokovića. U intervjuu za naš magazin, ovaj mladi umetnik  je pokazao svoju kreativnu stranu, govorio o inspiraciji i planovima.

Prvu samostalnu izložbu pod nazivom: “Živeli su srećno do kraja… i nazad ” održaće u Beogradu, 27. septembra 2011. u “Supermarket Concept Store”-u na Dorćolu (ul. Višnjićeva 10), pod pokroviteljstvom “Metropolitan Univerziteta” u okviru svečanog otvaranja. Biće to i glamurozna proslava Stefanovog rođendana.

322217 10150366076109002 557799001 9563550 1519153043 o Izložba Stefana Kokovića: Živeli su srećno do kraja… i nazad

Izložba je osmišljena kao prikaz modernih bajki. Na fotografijama su se u ulogama princeza i prinčeva, kao i ostalih likova iz bajki, našli modeli modnog studija “CLICK”, glumica Borka Tomović, prvak baleta “Narodnog pozorišta” iz Beograda – Dejan Kolarov, pop pevačica Ana Štajdohar, a u modelima poznatog modnog kreatora Zvonka Markovića.

O izložbi i Stefanu Kokoviću, između ostalih, rekli su:

Zvonko Marković (modni kreator): “Stefan Koković je mladi fotograf koji vrlo dobro gazi i ulazi u svet ozbiljnih i jakih srpskih fotografa. On je neko ko ima veliki talenat, a takođe neko čija će priča vrlo uzbuditi naše medije.”

Borka Tomović (glumica): “Stefan je mlad i veoma talentovan fotograf koji je, od kako sam sarađivala sa njim, uvek imao divne ideje. Kada konstruišete nešto već postojeće, veoma je važno ostaviti svoj pečat, a to je Stefan uspeo da uradi.”

Ana Štajdohar (pop pevačica): “Kada pomislim na Stefana setim se knjige “Telo” – on je poput čoveka sa mozgom od sto godina iskustva u telu stiliste ili manekena. Prosto je neverovatno kako tako mlad čovek može toliko mnogo da zna.”

Šveljo Srdjan (stilista): ” On ume da provocira svojim radom na veoma fin i suptilan način i to je ono zbog čega je zanimljiv i zbog čega zavređuje pažnju. Stefan je jedan od one dece na koju se možemo osloniti kada je u pitanju modna, ali i kulturološka budućnost koja je pred nama.”

A šta Stefan kaže: “Prezadovoljan sam i presrećan time što su mi starije kolege i prijatelji toliko izašli u suret, a time oborili onu čuvenu: “svako gleda svoja posla”. Seriju veoma interesantnih fotografija sam uspeo da realizujem i predstavim na način na koji sam zamislio, a to je moderna predstava klasičnih bajki. ”

U narednih sedam dana, od dana otvaranja izložbe, postavku mogu posetiti svi ljubitelji fotografije i umetnosti. Ušetajte u bajkoviti svet kakav do sada niste poznavali.

Pogledajte kako je proteklo snimanje.

Editors choice