Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

Izložba posvećena čuvenom Miss Dior parfemu brenda Christian Dior otvorena je 13. novembra i trajaće do 25. novembra. Ova izložba se održava u glamuroznoj palati koja nosi naziv “Grand Palais”.

Kada je Kristijan Dior (Christian Dior) 1947. godine lansirao svoj prvi parfem Miss Dior, on nije ni sanjao da će isti postati jedan od najpoznatijih i svima najdražih parfema na svetu. Kako bi to obeležili, pariska modna kuća Dior, nadahnuta ovim parfemom, organizovala je izložbu Miss Dior.

01 Izlozba Miss Dior enterijer Izložba u Parizu posvećena parfemu Miss Dior

Božanstven enterijer izložbe

Miss Dior je prvi miris brenda Dior koji je, kao što smo rekli, bio lansiran 1947. godine upravo nakon prve Dior-ove kolekcije Houte Couture-a. Miss Dior oslikava večnu ženstvenost oštrog mirisa sa cvetnim notama. Ovaj parfem odražava pojam elegancije četrdesetih godina prošlog veka. U visokim notama ovog parfema su žalfija, gardenija i galbanum. U samom srcu su ruža, nerolije i jasmin, a u bazi su hrastova mahovina, pačulije i labdanum. Kreatori ovog bezvremenog mirisa su Žan Karls (Jean Carles) i Paul Vaher (Paul Vacher). Naravno, tokom godina i mnogobrojnih varijacija prvobitnog Miss Dior-a, neki sastojci su menjani, dodavani i uklanjani. U svakom slučaju, koju god od varijacija da pomirišete osetićete veliku dozu ženstvenosti, prefinjenosti, elegancije, smirenosti, ali i zavodljivu notu, seksepilnu i krajnje drsku.

02 Izlozba Miss Dior enterijer parfemi Izložba u Parizu posvećena parfemu Miss Dior

Na izložbi su predstavljene umetnine u obliku bočica parfema sa potpisom Dior

Na izložbi Miss Dior prikazane su sve varijacije ovog parfema koje su nastale tokom svih ovih godina, od postojanja prvobitnog parfema Miss Dior pa sve do poslednje reinkarnacije istog. Izložba proslavlja bezvremenost, eleganciju i prefinjenost ovog parfema, ali se na istoj nalazi veliki broj umetnina svetski poznatih umetnika.

03 Varijacije Miss Dior parfema Izložba u Parizu posvećena parfemu Miss Dior

Varijacije parfema Miss Dior

Ukoliko se do 25. novembra nađete u Parizu, toplo vam preporučujemo da posetite ovu glamuroznu izložbu, na kojoj možete da vidite i naučite mnogo toga interesantnog vezano, kako za parfem Miss Dior tako i za sam brend Dior.

04 Kim Novak kupuje Dior Izložba u Parizu posvećena parfemu Miss Dior

Čuvena američka filmska diva pedesetih Kim Novak obožavala je Miss Dior


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice