Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

2/3

Lični broj 4

Ti si devojka za na duge staze. Prosto, tako si predivna da bi baš svako želeo sa tobom da stvori porodicu. Posvećena si i strastvena, tebe ništa ne može da odbije od težnje da partnera i sebe učiniš srećnim. Sve radiš sa puno ljubavi, praktična si i večita podrška. Kada nekoga voliš, spremna si za njega da daš život, ali ne na onaj patetični i pomalo opsednuti način. Kada pronađeš svoju srodnu dušu vaša veza je prosto magična!

Lični broj 5

Ti si avanturista koji nikako ne zamišlja sebe kao domaćicu koja je kod kuće i kuva za svog dragog. A ne! Ti možeš da voliš do kraja, ali se nikada nećeš do kraja skrasiti pa ti je zato potreban partner koji je baš poput tebe. Potreban ti je partner u zločinu sa kojim ćeš od svog života napraviti pravu avanturu, sa kojim ćeš putovati i zabavljati se kao nikad. Strastvena si u svakom smislu i odlična ljubavnica.

Lični broj 6

Ti se gotovo u svakoj vezi ponašaš kao da si već u braku. Prosto, tradicionalna si i za svaku ljubav veruješ da je ona prava – potpuno joj se prepuštaš. Romantična si, naklonjena domaćinstvu i porodici, ali si i vrlo avanturistički nastrojena. Zapravo, ti u svojoj vezi želiš sve. Želiš da tvoj partner pored tebe bude zaista srećan i ispunjen i da imate sve što poželite. Možda jesi staromodna, ali nikako dosadna!

veza 2 Izračunaj svoj lični broj i saznaj kako se ponašaš u vezi

Editors choice