Kada je reč o modnim trendovima, definitivno najbolja stvar je ta da se oni često “vrte u krug” što znači da one koje smo volele u jednoj sezoni, moći ćemo da “praktikujemo” i kada ta sezona ponovo dođe. Dakle, jesen je iza ćoška, a mi slobodno već sada možemo da počnemo da se pripremamo za novu sezonu tako što ćemo jednostavno osvežiti pamćenje i prisetiti se šta smo to nosile prošle jeseni, a što bismo mogle da nosimo ponovo. Doduše, kako bismo ostale u toku i ispratile nove, ključne trendove, sve naše omiljene kombinacije nosićemo na nov način!

Omiljenu belu letnju haljinu možeš nositi i tokom jeseni i to uz čizmice do članaka i trendi military sako. Eto nove kombinacije! Takođe, kapute i sakoe u sličnom fazonu možeš pridodati i klasičnim denim kombinacijama.

1 4 Izvlačimo omiljene autfite iz garderobera koje ćemo nositi i ove jeseni

Isto pravilo važi i u slučaju slip haljine jer su za njeno jesenje izdanje potrebni još samo kardigan i tvoje omiljene čizmice. Elegantnu kombinaciju pantalona sa širokim nogavicama i bluze upotpuni interetsantnim šalom, kako bi bila u tom jesenjem “raspoloženju”.

2 4 Izvlačimo omiljene autfite iz garderobera koje ćemo nositi i ove jeseni

Tvoje već viđene kombinacije mogu da izgledaju sasvim drugačije kada im dodaš neku upadljivi detalj kakav je aksesoar u jarkoj boji ili komad garderobe upadljivog i pomalo neobičnog kroja. Vidiš, za dobar autfit je ponekad zaista malo potrebno!

3 4 Izvlačimo omiljene autfite iz garderobera koje ćemo nositi i ove jeseni
Comments